Híreink

Zárt kapuk mögött zajlott az utolsó forduló

Zárt kapuk mögött zajlott az utolsó forduló

2022. augusztus 31.

Nagy sikerrel rendezte meg idén is a ZTE RK az AquaCity Strandröplabda Bajnokságot, melynek záró fordulóját augusztus 20-án tartottuk a szabadtéri fürdőben. 
A kedvezőtlen időjárás sem tántorított el a csapatokat, hogy megküzdjenek egymással a strandröplabda bajnokság utolsó fordulójában. Az Aquacityben zárt kapuk mögött rendezték meg a viadalt. Összesen 15 nevezett csapat vágott neki a küzdelmeknek, akik egytől egyig igazi sportemberi valójukról tettek bizonyosságot a kissé szeles, néhol hűvösebb és nedvesebb időjárási körülmények közepette. Szórakoztató játékmenetek és remek hangulat biztosította, hogy mindenki jól érezze magát és a játék, a strandröplabda szeretetének éljen. 

A III. forduló (2022.08.20.) végeredménye: 
Női páros:
1.    Salzmann Szilvia – Bedő Fruzsina (ZTE RK)
2.    Barabás Dorina – Balogh Eszter (ZTE RK)
3.    Péter Eszter – Vass Petra (ZTE RK)

Férfi páros:
1.    Locsmandi Balázs – Takács Kevin (Sopron)
2.    Simon Levente – Major Barnabás (ZTE RK)
3.    Horváth Dániel – Horváth József (ZTE RK)

Vegyes páros:
1.    Pete Vanda – Tóth Medárd (ZTE RK)
2.    Balogh Eszter – Horváth Dániel (ZTE RK)
3.    Koós-Szalai Vivien – Koós Krisztián (ZTE RK)

A torna végén összetett eredményt is hirdettünk a három forduló alapján.

Összesített végeredmény:
Női páros kategória:
1.    Salzmann Szilvia – Bedő Fruzsina (ZTE RK)
2.    Barabás Dorina – Balogh Eszter (ZTE RK)
3.    Péter Eszter – Vass Petra (ZTE RK)

Férfi páros kategória:
1.    Horváth Dániel – Horváth József (ZTE RK)
2.    Major Barnabás – Simon Levente (ZTE RK)
3.    Reizer Roland – Gerencsér Péter (Zalaegerszeg)

Vegyes páros kategória:
1.    Koós-Szalai Vivien – Koós Krisztián (ZTE RK)
2.    Balogh Eszter – Horváth Dániel (ZTE RK)
3.    Pete Vanda – Tóth Medárd (ZTE RK)

Idén két különdíjat is kiosztottunk, a legtöbbet fejlődő női- és férfi játékosnak. Ms. BEACH VOLLEYBALL címet Barabás Dorina (ZTE RK), míg a Mr. BEACH VOLLEYBALL címet Horváth Dániel (ZTE RK) vehette át.

-A végeredményből is látszik, hogy a zalaegerszegi röplabda élet szebbik oldala – a női röpiseink, nem csak a teremröplabdának hódolnak, de a strandröplabdába is rengeteg energiát fektetnek. A férfi oldalon a tavalyi létszámhoz képest kisebb visszaesés volt tapasztalható, de ennek ellenére kiélezett és látványos párharcokat láthattunk. A végeredményt illetően is nüanszok döntötték el a dobogósok sorrendjét. A legszórakoztatóbb kategóriában – a vegyes párosok versengésében – egyértelmű győztest hirdettünk a „Koós családi páros” tekintetében, akik gyönyörű kislányuk születését követően, 1 év kihagyás után tértek vissza a strandröpis küzdőtérre. Nagyon sok és megannyi településről érkeztek párosok a nyár folyamán, akik kimagasló teljesítményükkel járultak hozzá a ZTE RK rendezése által lebonyolított AquaCity Strandröplabda Bajnokság 2022-es szezonjához- összegezte az idei versenysorozatot Horváth Richárd főszervező. 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki csak egy picit is hozzájárult ehhez a fantasztikus, sikeres és élményekben gazdag strandröpis szezonhoz! Sikerekben gazdag teremröplabda szezont kívánunk a röplabda szerelmeseinek, jövőre találkozunk, és ne feledjétek: „Ha nyár, akkor strandröpi! 

2022. augusztus 31. ZTE RK 
 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG