Híreink

Szoros hazai forduló

Szoros hazai forduló

2016. január 08.

A bajnokság második fordulójában november 14-én a SZESE Győr és a székesfehérvári Felsővárosi Di Angelo csapatát fogadtuk az Ostoros Károly csarnokban. A nyitómérkőzést a győriek ellen játszottuk. 

 A múlt szezonban még NB I-es rutinos Győr ellen nagy elánnal kezdett a ZTE RK, és kettő nullára vezetett. Úgy nézett ki, hogy akár egy három nullás mérkőzés is lehet, de magához tért a Győr és óriási, több mint két és fél órás küzdelemben minimális különbséggel megnyerték a mérkőzést.

ZTE RK - SZESE Győr 2-3 (22,21,-20,-24,-12)   138 perc
ZTE RK: Horváth R. Horváth D. Koós K. Molnár B. Németh B. Gyenes Z.  Csere: Markó G. Dibusz M. Kovács R. Edző: Domokos Lajos
 

A második mérkőzésen a Székesfehérvár szintén nagy csatában, kisebb meglepetésre legyőzte a Győrt, ami újra fellelkesítette a ZTE RK játékosait.

 SZESE Győr - Felsővárosi Di Angelo (Székesfehérvár) 1:3 (24,-27,-21,-17)  108 perc
 

A harmadik mérkőzésen a tét a napi csoport mérkőzések legjobbja és a minél több bajnoki pont begyűjtése volt a tét. Ez a ZTE RK-nak sikerült jobban. Null egy után felállva és újra jó játékot produkálva a következő három játszmát hozva nyert megérdemelten a ZTE RK.
Egy nap alatt a két bajnoki mérkőzésen négy órát játszó ZTE RK megérdemelten szerzett négy pontot és elkezdte a Bajnokságban való felzárkózást. Ez a nap is megmutatta, hogy mennyire kiegyenlített erősségű csapatok küzdenek a bajnoki címért.

Felsővárosi Di Angelo (Székesfehérvár) - ZTE RK 1-3 (- 21,21,-25,-13 )  102 perc
ZTE RK: Horváth R. Horváth D. Koós K. Molnár B. Németh B. Gyenes Z.  Csere: Markó G. Dibusz M. Kovács R. Edző: Domokos Lajos

Szép volt fiúk!

pity 

 

 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG