Híreink

Legyőztük a címvédőt

Legyőztük a címvédőt

2016. február 05.

Teljes körbeverés az NB II-es röplabda fordulóban Szombathelyen

A vasi megyeszékhelyen rendezték az NB II-es férfi röplabda bajnokság, következő fordulóját. A csapatunk a hazaiak mellett a címvédő Szegeddel találkozott. Mivel a feladó poszton meggyengültünk az utóbbi időben így reaktiválták a vezetők a tavaly még a csapattal szereplő Kiss Gergelyt. Az első mérkőzésen a Szeged nagy csatában 3:2-re legyőzte a házigazdákat. A második mérkőzésen a ZTE a SzoESE csapatával mérkőzött. A végig csere nélkül játszó együttesünk az ötödik játszmára elfáradt a több friss játékost bevetni tudó hazai csapat ellen. Ennek ellenére kellemes csalódást okozott a régi-új feladóval most összeálló zalaegerszegi csapat.

ZTE RK-SzoESE 2:3 (20, -10, -21, 18, 7)
ZTE RK: Horváth Dávid, Molnár Bence, Németh Balázs, Kiss Gergely,  Koós Krisztián Gyenes Zoltán, Edző: Domokos Lajos 

Röpke 20 perc pihenő után újra pályára kellet lépnie a fiúknak és az előző 85 perces mérkőzés után 95 perc alatt fektette két vállra a tavalyi bajnok, és jelenleg is listavezető szegedi csapatot. Ezen a mérkőzésen szóhoz jutott az összes bevethető játékos, akik igazi csapatként küzdve győzték le a címvédőt. 

SZTE EHÖK SE- ZTE RK 2:3 (20, -20, -16, 21, 9)
ZTE RK: Horváth Dávid, Molnár Bence, Kovács Róbert, Bognár Ákos, Németh Balázs, Kiss Gergely, Gyenes Zoltán, Koós Krisztián, Markó Gábor, Légrádi Ádám (liberó) Edző: Domokos Lajos 

Ezzel a körbeveréssel továbbra is nyílt maradt a bajnokság. A ZTE RK a következő fordulóban február 20-21-én, Szegeden vendégeskedik a Székesfehérvárral egyetemben. 

Szép volt fiúk!

pity

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG