Híreink

Koós Krisztián- ZTE vér folyik az ereimben!

Koós Krisztián- ZTE vér folyik az ereimben!

2016. március 10.

Az idei szezonban harmadszor rendezünk NB II-es röplabda fordulót. Szombaton és vasárnap az Ostoros Károly csarnokban a Szeged és a Győr lesz az ellenfelünk. Nem lesz könnyű nemet, de nem lehetetlen küldetést. Ezt vallja Koós Krisztián is, aki csapatunk húzóembere, motorja. Jelenleg munka mellett –hentes –röplabdázik és segíti csapatunkat. A forduló előtt beszélgettünk a remek szélső ütőjátékossal:

Miért a röplabda lett a sportod?
-Általános iskolában kezdtem, egy nagyon remek edzőnél, Kovács Tanár Úrnál. Az ő hozzáállása, mentalitása kedveltette meg velem ezt a sportot. Akkor az életem részévé vált és az is marad, amíg élek.

Összeegyeztethető a munka és a sport?
-Sajnos a munka és a sport sokszor keresztezi egymást. Amennyi időm marad a sportra, abból próbálom kihozni a maximumot, törekszem arra, hogy minél több edzésen vegyek részt és formában maradjak.

Milyen most Egerszegen röplabdázni?
-Mindig is nagyon jó volt. Játszottam Kaposváron, ahol szép sikereket értem el, de sosem felejtettem el Zalaegerszeget, mert ZTE vér folyik az ereimben. Nagyon örülök, hogy amit ott szereztem tapasztalatot, azt most itt kamatoztathatom.

Mik a céljaid ebben a sportban? 
-Amíg élek és mozgok űzni, fogom ezt a sportot. Céljaim között szerepel megnyerni az NB 2-őt, mert hiszem, hogy ezzel a csapattal képesek lennénk rá. A szívem mélyén vágyom arra is, hogy egyszer talán kupadöntőt játszunk. Szeretem, a csapatomat több van bennük, mint hinnék.

Mire lehet képes ez a csapat még idén?
-A célunk egyértelmű, elsőnek lenni. Erre képesek is lennénk, de majd meglátjuk, milyen formát hozunk.

Mit vársz a Győr és a Szeged ellen a hazai fordulóban?
-Természetesen kettős hazai győzelmet, de ehhez oda kell tenni magunkat, mert erős ellenfelek. Mint minden csapatot inspirál a hazai pálya. Minket is felpörget, de tudjuk, hogy ez nem elég és küzdenünk kell a győzelemért. És még azt, hogy ott legyen a menyasszonyom, mert ő ad erőt és sok jó tanácsot. Ezt várom. 

Március 12-13-án tehát kétnapos röplabda programmal várjuk a sportág szerelmeseit. 

A program: 
Szombat:   14.00 ZTE RK - SZESE Győr
                  16.00 SZESE Győr – SZTE EHÖK SE 
Vasárnap:  11.00 SZTE EHÖK SE – ZTE RK

Hajrá fiúk!

pity
 

 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG