Híreink

Kiss Gergely a ZTE RK reaktivált feladója

Kiss Gergely a "ZTE RK reaktivált feladója"

2016. január 30.

Ma Szombathelyen folytatódik a férfi röplabda NB II-es bajnokság, ahol a házigazda jelenleg a tabellán második Szombathely mellett a bajnokságot vezető Szegeddel játszunk! Mind a két csapat ellen van törleszteni valónk, mert a legutóbbi meccseinket elvesztettük ellenük. Ez nagyon nehéz lesz, mert sajnos feladó poszton komoly gondjaink vannak.  Horváth Richárd után Markó Gábor is kidőlt a sorból, ezért sürgősen kellett egy feladót igazolnunk, mert előkészítő játékos nélkül biztos vereségek sora következett volna. Sikerült is Kiss Gergellyel megállapodnunk, aki tavaly még nálunk játszott, úgyhogy jól ismeri a csapatot. A visszatérés apropóján Horváth Richárd készített riportot Gergővel:

Mit szóltál hozzá, hogy reaktiváltak a klubnál?
- A reaktiválásomra a sok sérült miatt került sor. Az utóbbi időben a civil életem került előtérbe, és ennek okán kellet a röplabdát abbahagynom.

Igaz az a mondás, hogy aki egyszer megszereti, a sportot az sohasem tud tőle elszakadni véglegesen?
- Ezzel teljesen egyetértek, nagyon hiányzott és a miatt is, hogy szívesen várt a csapat, ezért nagy örömmel tértem vissza.

Hogy tudsz segíteni a csapatnak, milyen elvárásokkal lépsz pályára magaddal szemben?
- Elsősorban a posztomon tudok segíteni a csapaton, hiszen mindkét feladónk megsérült. Az elvárásom pedig magammal szemben, hogy testben/lélekben a maximumot szeretném kihozni minden mérkőzésen.

 

 

A soron következő fordulóban a tabella első és második helyezettjével mérkőztök meg, milyen esélyekkel vágtok neki a Szombathelyen rendezendő fordulónak?
- Mind a Szombathely, mind a Szeged csapata sok borsot tört korábban az orrunk alá, ezért természetesen két győzelem az elvárás, ez az, amit magunk elé tűztünk ki célul, mert ha nem így utaznánk el, akkor már a sípszó előtt elvesztettük a mérkőzéseket. Szeretnénk visszaadni a kölcsönt. 

Ma este tehát reményekkel vágunk neki a fordulónak és reméljük, eredményesen tudunk Szombathelyen szerepelni!

Hajrá fiúk!

pity 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG