Híreink

Kettős győzelem Székesfehérváron

Kettős győzelem Székesfehérváron

2016. április 25.

Tornagyőzelmével továbbra is versenyben a dobogóért a ZTE RK. 

Az NB II-es röplabda bajnokság utolsó előtti körét Székesfehérváron rendezték, ahol a hazaiak mellett a ZTE RK és A Somogyjád szerepelt. Az első találkozón a Somogyjád ellen egy közepes színvonalú mérkőzésen a bajnokság végeredménye szempontjából fontos mérkőzést nyertek a fiúk. 

ZTE RK – Somogyjádi RSZSE    3 : 1  ( -24, 19, -21, -14 )
Vezette: Harsági Lóránt, Tillmann Gyula  
ZTE RK: Horváth R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Bognár Á., Dibusz M., 

A második találkozón :Somogyjád RSZSE – Felsőváros Di Angelo 3 : 0

A tornarendszerű fehérvári forduló záró mérkőzésén a házigazdákkal mérkőztünk. Kiélezett, fordulatokban és izgalmakban bővelkedő mérkőzésen a - döntő játszmában mind a két csapatnak is többször volt mérkőzéslabdája – ZTE RK szerencsésen nyert a Székesfehérvár ellen, így a hétvégén idegenben a megszerezhető hat pontból ötöt bezsebelt a csapat és minden esélye mag van arra, hogy a dobogón végezzen a bajnokság végén.

ZTE RK – Felsőváros Di Angelo   3 : 2  ( 22, -23, -18, 21, -17 )
Vezette:  Harsági Lóránt, Tillmann Gyula  
ZTE RK: Horváth R., Németh B., Bognár Á., Koós K., Dibusz M., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Markó G., Gyenes Z.,

A következő, egyben a bajnokság záró fordulójában  május 21-én Somogyjádra utazik a ZTE RK, ahol a házigazdák mellett, a dobogóért szintén versenyben lévő Szombathely  lesz az ellenfél. A zalaiak célja teljesíteni az idei szezonra tervezett dobogó elérése lesz. 

pity

 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG