Híreink

Két győzelemmel zártuk az évet

Két győzelemmel zártuk az évet

2016. január 08.

A hétvégén Szombathely volt a házigazdája a soron következő férfi NB II-es röplabda bajnokság torna rendszerű fordulójának. A Zalaegerszegi Röplabda Klub csapata két fontos mérkőzésre készült, hiszen a házigazda a SZOESE nagyon megerősödött az idei szezonra, sok új egyetemistával kiegészülve remek csapatot alkotnak, amely az eddigi eredményeiken is meglátszott. A másik ellenfél a Győri egyetemi csapat volt, akik ellen a zalaegerszegi mérkőzésen kettő nullás vezetés után három kettőre kikaptunk. Az első meccset a Szombathellyel játszottuk, ahol megleptük a házigazdákat, hiszen nagy elánnal küzdve, szinte lerohantuk őket és sima három nullára győztünk. 

SZoESE Sprint – ZTE RK 0: 3 (-25, -10, -22)
Vezette: Barabás B. , Őri A.
ZTE RK: Horváth R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Csere: Dibusz M., Kovács R., Edző: Domokos Lajos

A második mérkőzést kis szünettel, a tavaly még az NB I-ben játszó Győr ellen vívták a fiúk, amely megint óriási küzdelmet hozott. A ZTE-n látszott, hogy már túl vannak egy fontos mérkőzésen. Többször is vezetett a Győr, de a remek napot kifogó egerszegiek végül is nagy csatában, de megérdemelten nyerték meg a mérkőzést három kettő arányban. 

ZTE RK – SZESE Győr 3: 2 (20, -20, 21, -20, -9 )
Vezette: Őri A. , Prukner T.
 ZTE RK: Horváth R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Dibusz M., Kovács R., Edző: Domokos Lajos

Az idei utolsó fordulóban, az idegenben begyűjthető hat pontból ötöt megszerezett a ZTE RK és tovább folytatják az élbolyhoz való felzárkózásukat. A következő fordulót 2016.január 9-én Zalaegerszegen rendezik, ahol a Szombathely és a Székesfehérvár csapatait fogadjuk majd.

pity 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG