Híreink

Jó úton járnak az U20-as fiatalok

Jó úton járnak az U20-as fiatalok

2023. március 02.

Torma Ágnes U20 Országos Bajnokság / Leány U20 III. osztály Nyugat Középszakasz ötödik fordulójának Zalaegerszegen a Liszt Iskola tormatermében adtunk otthont. Ellenfeleink a DSE és az Emericus BDSE csapatai voltak. 

A DSE ellen álomszerűen indult a mérkőzés, simán nyerték az első játszmát a lányok. Az álomból viszont nagyon hamar rémálom lett és a második - harmadik játszmát szinte pillanatok alatt nyerte a DSE csapta. Ezekben a játszmákban nekünk szinte semmi nem sikerült, a DSE hibátlanul, nagyon taktikusan játszott. A negyedik játszmára egy teljesen más szerkezetben érkeztünk, ami segített visszabillenteni a csapatot a helyes útra. Az ötödik játszma egy igazi orosz rulett volt. Megküzdöttünk a győzelemért, amit a végén talán meg is érdemeltünk.

ZTE RK-DSE 3:2 (11, -15, -14, 18, 16)
Zalaegerszeg, Liszt F. Iskola Tornacsarnoka, Jv: Markó Alex

ZTE RK: Kiss B., Péter E., Farkas F., Jankovics L., Németh L., Párizs R. Csere: Kulina V., Szalai A. Edző: Markó Gábor 

A második mérkőzésen az Emericus csapata ellen magabiztosan kezdtünk és a megnyert első játszma után érthetetlen volt a második szettben tapasztalt sok bizonytalanság. A harmadik és negyedik játszmára kiegyenesedett a játékunk és a sok jó megoldás meghozta a magabiztos győzelmet.

ZTE RK-EMERICUS-BDSE 3:1 (18, -25, 14, 20). 
Zalaegerszeg, Liszt F. Iskola Tornacsarnoka, Jv: Markó Alex

ZTE RK: Kiss B., Tasnádi F., Farkas F., Jankovics L., Németh L., Párizs R. Csere: Péter E., Kulina V., Szalai A. Edző: Markó Gábor

Markó Gábor: -Összeségében elmondható, hogy jó úton járunk, a két győzelem önmagáért beszél. Ahhoz, hogy ez így maradjon, még nagyon sokat kell dolgoznunk! Gratulálok a Csapatnak, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak!

2023. március 1. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG