Híreink

Horváth Ricsi túl van a nehezén

Horváth Ricsi túl van a nehezén

2016. február 20.

Kézsérüléséből lábadozik csapatunk feladója Horváth Richárd. A több mint egy hónapja gipszelt kézről lekerült az „újatlan fehér kesztyű”. A remek feladóra nagy szüksége lenne a csapatnak és Ricsinek is hiányzik már a játék. Ezek a gondolatok is kiderülnek a vele készült riportból:
 
Egy sérülés mindig kellemetlen dolog, de a fény az alagút végén, amikor leveszik a gipszet. Ez most megtörtént-, hogy telt ez az időszak? 

- Igen szerencsétlen eset az enyém, hiszen már majdnem vége volt az edzésnek, amikor bekövetkezett a baleset, de aki sportolt már az tudja, hogy nagyrészt mindig az utolsó pillanatokban történik a szerencsétlenség. Most, hogy 4 hosszú hét után lekerült a gipsz kicsit óvatosabban bánok az ujjammal, igyekszem betartani az orvos utasításait. 

Mennyire volt nehéz a partvonal mellől szemlélni a társakat? 

- Inkább vesztek el egy mérkőzést a pályán játszva, mint a pályán kívülről nézve. Rettenetes érzés volt, hogy a nehéz periódusokban nem tudtam hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Mindemellett nagyon büszke vagyok a srácokra, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. 

Mennyi idő még a rehabilitáció, mikor kezdhetsz edzeni? 

- Gyógytornára járok, ami még 4 hétig is eltarthat, de mellette igyekszek fokozatosan edzésbe kerülni. Szeretném minél hamarabb felépíteni magamat, de türelemmel kell legyek önmagammal szemben, ami ebben a helyzetben a legnehezebb.

 Melyik mérkőzésen tervezed a visszatérést? 

- Már a műtét után számolgattam, hogy mi mennyi ideig fog tartani, de megtanultam, hogy ezt nem lehet pontosan meghatározni. A célom az, hogy a március 12-i haza fordulón már újra a pályán segíthessem a csapatot, a minél jobb eredmény elérése érdekében. 
 

Reméljük így lesz és a hazai fordulóban már segítségére lehet a csapatnak Ricsi. 

pity 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG