Híreink

Egyre jobban teljesítenek a juniorok

Egyre jobban teljesítenek a juniorok

2016. március 31.

Február 27-28-án Zalaegerszeg adott otthont a 2015/2016. évi NB II. Férfi Junior Bajnokság 3. fordulójának. A tornán pályára lépett Győr, Székesfehérvár, Szeged, Eger és Zalaegerszeg csapata.

Az idei évadban 5 csapat nevezett ebben a korosztályban. A kiírás szerint havonta más-más helyszínen gyűlnek össze a csapatok, hogy körmérkőzéses rendszerben összemérjék tudásukat. A ZTE Röplabda Klub a legfiatalabb csapatnak tekinthető, hisz még serdülő és gyerekkorú játékosokból áll. 

Ezen a hétvégén az egyre szervezettebb játékot mutató fiatalok hazai környezetben, családtagjaik, barátaik biztatása mellett vették fel a harcot a rutinosabbakkal. 

Az edző értékelése szerint a csapat egyre jobb teljesítményt nyújt. A sikeres mezőnymunka, és az egyre jobb csapatjáték eredményeként sikerült szettet rabolni a favorit szegedi csapattól. Sajnos a gyakori rossz nyitások, a játékosok hullámzó egyéni teljesítménye csak ideig-óráig tette szorossá a mérkőzések eredményét. A hibák minimalizálásával, a centerposzt erősödésével támadásaik sikeresebb lehetnek. Ha a játékosok azt is elhiszik, hogy képesek a győzelemre, rövidesen az eredményekben is megmutatkozik a fejlődés.

pity

 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG