Híreink

A Somogyjádot nem, a Győrt sikerült legyőznünk

A Somogyjádot nem, a Győrt sikerült legyőznünk

2016. április 03.

A szezon utolsó zalai bajnoki fordulóját rendezte csapatunk az Ostoros Károly csarnokban. Az ellenfelek a Somogyjád és a Győr voltak. A torna első mérkőzésén, a nagy rivális Somogyjád ellen kezdtünk. Szépszámú közönség látogatott ki a mérkőzésekre, akik szurkolásukkal biztosították a jó hangulatot a mérkőzések alatt a ZTE RK Stars táncos lányainak közreműködésével.

ZTE RK – Somogyjádi RSZSE  0 : 3  (27, 21, 13)

Vezette: Szabó Attila, Soltész Róbert  

ZTE RK: Horváh R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Bognár Á., Dibusz M., Kovács R.
         
Az eredmény nem tükrözi a mérőzés szorosságát, hisz az első szettet többszöri játszma labda után tudta csak a rutinos játékosból álló somogyi csapat megnyerni 29:27-re. A vereséghez sajnos hozzájárult, hogy a csapat egyik meghatározó játékosa, Koós Krisztián,  kisebb betegséggel vállalta a játékot, ami előre vetítette, hogy nem tudjuk a legjobb játékunkat nyújtani ezen a mérkőzésen.


A második találkozón : Somogyjád RSZSE – SZESE Győr 3 : 1

A torna záró mérkőzését a Győr ellen vívták a fiúk.  

ZTE RK – SZESE Győr  3 : 0  ( -19, -20, -18 )

vezette: Oláh Balázs, Szabó Attila 

ZTE RK: Horváh R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Markó G., Bognár Á., Dibusz M., Kovács R.

Erre a mérkőzésre összekapta magát a csapat, hozta az elvárt kötelezőt - a három pontot - és a bajnokságban az eddigi legnagyobb arányú győzelmünket arattuk a Győr felett.

A következő fordulóban április 23-án Székesfehérvárra utazik a csapat, ahol a házigazdák mellett, újra a Somogyjád lesz az ellenfél, reméljük nagyobb sikerrel járunk és mind a két mérkőzést hozzuk egy egészségesen és lelkesen küzdő csapattal, ami a bajnokság végkimenetele szempontjából nagyon fontos lenne.

Pity 

 

 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG