Híreink

Vereséggel kezdtük a rájátzsást

Vereséggel kezdtük a rájátzsást

2020. február 11.

Csapatunk a férfi röplabda bajnokság nyugati –csoportjának alapszakaszát az ötödik helyen zárta 5 győzelemmel és 7 vereséggel. A versenykiírás szerint a rájátszásból kiveszik az NB I-es csapatok utánpótlás együtteseit és csak a többiek versenyeznek tovább. Így a kettő nyugati csoportból a SZoESE, a Dág KSE, a TFSE, a Széchenyi Győr és a Kistext együttese folytatja a küzdelmeket csapatunk mellett. A Nyugati rájátszás elő fordulójában Dégre utaztak a fiúk.

DÁG KSE: ZTE RK 3:0 (-13,-16,-24) 
Dág, NB II Nyugati rájátszás, Jv: Takács, Sík

ZTE RK: Gyenes  Z., Karamán  Á., Paksy Á., Koós K., Molnár B., Légrádi Á., csere: Markó G.,edző: Domokos Lajos 

Elég tartalékosan érkeztünk a mérkőzésre, de megpróbáltunk mindent kihozni az összecsapásból. A hazaiak a csoport egyik esélyeséhez méltóan kezdték a játékot, és gyorsan elhúztak, amin már csak kozmetikázni tudtak a vendégek. A folytatásban is dominált a Dág, de a fiúk is mutattak be szép megoldásokat, igaz ezek nem értek szett nyerést. A harmadik játszmában igazi adok-kapok alakult ki, amiben még a játszma megnyerése is felcsillant a vendégek előtt, de egy rossz megoldás a Dág javára döntött. 

Domokos Lajos:- Valahogy úgy éreztem magam, mint a maroknyi spártai sereg a thermopülai szorosban. Felvettük a küzdelmet a kétszer akkora létszámú dági csapat ellen, minimális eséllyel. Azt mondhatom, hogy a srácok becsülettel küzdöttek, és megráncigálták az oroszlán bajszát.

A ZTE RK február 15-én, szombaton a TFSE csapatát fogadják. 

2020. február 11. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG