Híreink

Van hova fejlődnie a lányoknak

Van hova fejlődnie a lányoknak

2018. október 25.

A Torma Ágnes U19 Országos Ifjúsági Bajnokság fordulóját rendeztük Zalaegerszegen. Az Ostoros Károly Csarnokban a Veszprém, a Győr és a Tatabánya csapatai szerepeltek csapatunk mellett. 

Csapatunk az első mérkőzését a Veszprém együttesével játszotta. A győri vereség után sikerült visszavágni a lányoknak. Nagy odafigyeléssel és koncentrációval játszottak. Szinte az történt a pályán, amit a lányok akartak. Simán nyerték a mérkőzést 3:0 arányban. 

Következett két mérkőzés után, a nagyon jó erőkkel felvonuló Tatabánya B csapata. Itt már kiütközött a két csapat közti különbség. A Tatabánya már több éve együtt készült. A mi csapatunk viszont csak szeptembertől játszik együtt. Így sem vallottak szégyent, mindent elkövettek a győzelemért a lányok, ami nem sikerült. A meccsek közti szünet és a kezdődő fáradtság is kimutatkozott a lányoknál. A mérkőzést végül 3:0 arányban a tatabánya nyerte.  

Az utolsó meccset a Győr csapata ellen játszotta csapatunk. A győriek is megmutatták, hogy nem szeptemberben kezdték a játékkal való ismerkedést. A fáradság is nagyon elérte a lányokat. Több hibával játszottak., de becsülettel megtettek mindent. Az eredmény sajnos vereség 3:0 arányban. 

A mérkőzéseken résztvevő játékosok: Pete Vanda, Nagy Fanni, Hegyi Franciska, Csizma Szilvia, Kiss Sarolta, Horváth Flóra, Szücs Katalin, Büki Boglárka. A csapat edzője Balázs Erik, aki a mérkőzéseken sajnos nem tud jelen lenni. A csapatot Tomanóczy Tibor irányította. 

Tomanóczy Tibor: - Elégedett vagyok a csapat játékával, azonban egy kicsit több lelkesedést vártam volna. De ez a sorozatmérkőzés még nem a lányoknak való. Gratulálok a Veszprém elleni győzelemhez a csapatnak!

2018. október 25. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG