Híreink

Újabb idegenbeli siker

Újabb idegenbeli siker

2018. november 12.

Az idei hetedik meccsünkön, Sümegen lépetünk pályára. A hazaiak nem könnyítették meg a dolgunkat, és ha néha akadozó játékkal is, de hoztuk az újabb győzelmet. 

SÜMEG-DABRONC: ZTE RK 1:3 (17, -21, 19, 24)  
NB II Nyugati csoport, Sümeg, Tatár Mihály Tornacsarnok,  Jv: Hóbor,Varjasi

ZTE RK: Gellén M., Göczi R., Horváth R., Koós K., Molnár B., Lesznyik K., Légrádi Á. (liberó), csere: Kovács R., Németh B., Kiss G., Gyenes Z., Pap  J., edző: Domokos L., Markó G.,

Az első játszmában biztos alapjátékkal, szinte könnyedén szerezte pontjait csapatunk, amibe rendesen besegítettek a hazaiak rengeteg rontott nyitással is. A második játszmában más felállással próbálkozott edzői párosunk és ez egy 6:0-ás hazai előnyt eredményezett, amit hol kisebb, hol nagyobb különbséggel, de megőrzött a Sümeg. Ez egy kicsit nyögvenyelőssé tette a folytatást, és ha döcögve is, de jöttek a pontjaink is. Sajnos nem volt gördülékeny a játék, és ez a negyedik játszma végén 24:21-es vezetésnél csúcsosodott ki, amikor is 3 meccslabdát hárított a Sümeg. Egy gyors időkérés után egy pontos támadása, és egy ász értékű nyitás végül is lezárta a mérkőzést.

Domokos Lajos: -Nem erre a meccsre leszünk a legbüszkébbek. Örülünk a 3 pontnak, de a többit most jobb elfelejteni. Szerencse, hogy ilyen ellenféllel játszottunk, így több felállást is ki tudtunk próbálni, és örömteli volt Gellén Marci első szettben nyújtott játéka is.

A fiúk újabb győzelmükkel felléptek a kilenccsapatos tabella második helyére. Az első csoportkör lezárásaként a SZESE Győr látogat Zalaegerszegre november 18-án. 

2018. november 12. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG