Híreink

Tökéletes strandröplabda szezon

Tökéletes strandröplabda szezon

2021. augusztus 16.

Az idei AquaCity strandröplabda- bajnokság utolsó fordulóját rendeztük meg szombaton. A viadal méltó zárása volt a háromfordulós sorozatnak. A résztvevők elszántságán érződött, hogy ez az utolsó alkalom idén, amikor összemérethetik tudásukat.

Igazi strandidő fogadta a párosokat, melyek kiélezett mérkőzések vívtak egymással a megyeszékhelyi közönség nagy örömére. A drukkerek meccsnézés közben megkóstolhatták a Klubunk által a jótékonysági főzés keretében kínált finom RöpBurgert.

A záró fordulóban 22 páros küzdött a dobogós helyezésekért. 

Végeredmény:
Női párosok: 1. Csercsics Barbara, Horváth Mónika, 2. Samu Barbara, Radóczi Laura, 3. Balogh Eszter, Barabás Dorina. 
Férfiak: 1. Koós Krisztián, Horváth Richárd, 2. Domokos Ádám, Domokos Fanni, 3. Óhídi Roland, Óhídi Richárd. 
Vegyes páros: 1. Domokos Fanni, Domokos Ádám, 2. Radóczi Laura, Horváth Richárd, 3. Kiss Dorottya, Bálint Barnabás.

A záró forduló végén az összetett bajnoki címeket is kiosztották, a kategóriákban a végső sorrend természetesen a három forduló eredményei alapján alakult ki.

AquaCity Strandröplabda Bajnokság 2021, végeredmény. 
Nők: 1. Radóczi Laura, Samu Barbara (ZTE RK), 2. Péter Eszter, Simon Julianna (ZTE RK), 3. Balogh Eszter, Barabás Dorina (ZTE RK). 
Férfiak: 1. Koós Krisztián, Horváth Richárd, 2. Domokos Ádám, Tompa Dávid (ZTE RK), 3. Simon Levente, Németh Patrik (ZTE RK). 
Vegyes páros: 1. Domokos Fanni, Domokos Ádám, 2. Radóczi Laura, Horváth Richárd, 3. Bódis Bianka, Balázs Erik.

A késő délutánba nyúló viadal után Horváth Richárd főszervező értékelte az idei strandröplabda-bajnokságot:
– Tökéletes szezont tudhatunk magunk mögött, aminek célja az volt, hogy megismertessük és megszerettethessük a jövő generációjával, fiatal tehetségeinkkel ennek a gyönyörű sportágnak minden szépségét. Köszönet az AquaCitynek, a teljes szezon alatt remek munkát végzett, mindig a megfelelő állapotban álltak rendelkezésre a strandröplabdapályák. Az időjárás is végig mellettünk állt, szinte el is felejtettük az esőnap fogalmát. Köszönet a résztvevőknek, támogatóknak és mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a fantasztikus strandröplabda- szezonhoz. 

2021. augusztus 16. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG