Híreink

Több mint egy hónap után nyertek újra a fiúk

Több mint egy hónap után nyertek újra a fiúk

2019. december 04.

A férfi NB II-es röplabda bajnokságban már az alapszakasz második körét kezdték a csapatok. Együttesünk a SZESE Szombathely csapatánál vendégeskedett. 

SZOESE Szombathely: ZTE RK 1:3 (-23,11,20,20)
Szombathely, Jv: Oláh, Éri

ZTE RK: Gyenes Z., Horváth H., Horváth R., Koós K., Molnár B., Németh B., csere: Légrádi Á. (liberó), Karamán Á., Paksy Á. Edző: Domokos Lajos 

Kissé szokatlan időpontban, szombat délelőtt rendezték a mérkőzést a vasi megyeszékhelyen. A fiúk az első játszmában még lehet, hogy az ágyban maradtak, mert elég álmosan kezdtek. Hol az egyik, hol a másik csapat vezetett 1-1 ponttal, de elszakadni nem tudtak egymástól. Végül egy rossz védekezés döntötte el a szett sorsát. Ez felrázta a csapatot, amely sorra szerezte pontjait, és fölényesen nyerte a második etapot. Ezután már csak megközelíteni tudtak bennünket a vasiak, de nagyobb veszélyt már nem jelentettek a győzelmünkre. Csapatunk négy elvesztett bajnoki után nyert újra. 

Domokos Lajos: -Lagymatag kezdés után magára talált a csapat, de nem most játszották életük meccsét. Nagyon kellett a siker, mert közvetlen riválissal mérkőztünk.

Folytatás vasárnap a Veszprém ellen az Ostoros Károly Csarnokban. 

2019. december 4. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG