Híreink

Tisztes helytállás

Tisztes helytállás

2019. január 04.

December 22-én, Zalaegerszegen rendezték meg a dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság 2. fordulóját.

A közelgő ünnepek, családi programok, sérülés miatt a ZTE RK U15-ös leány röplabda csapatának több hiányzója volt, ezért nem tudtunk a legütőképesebb csapattal kiállni.

Az első mérkőzést a Veszprém csapata ellen játszottuk és a magassági fölényben lévő, jobb ütőerővel rendelkező ellenfél magabiztosan győzött. Az 1. és 2. szettben a lányok megilletődve játszottak (sok nyitásfogadási hibával). Ezen nem is lehetett csodálkozni, hisz néhányan először voltak a kezdő csapat tagjai, eddig kevés játéklehetőséget kaptak. A 3. szettben felszabadultan játszottak, jól mezőnyöztek, hosszú labdamenetekre kényszerítették a veszprémieket és csak szoros végjátékban maradtak alul.

VESC – ZTE RK 3:0 (9, 5, 20)

A második mérkőzésen Bonyhád csapata volt az ellenfél. Az első fordulóban sikerült legyőzni őket, sajnos most nem tudtuk megismételni a bravúrt. A bonyhádiak 3:1 arányban nyertek. Az első játszmában jó kezdés után megtorpantak a lányok, a végjátékot az ellenfél bírta jobban. A második szettet a Bonyhád csapata kezdte jobban, 7 ponttal el is húztak. A lányoknak használt az időkérés, az edző minden utasítását betartva, feljavult egyéni teljesítménnyel, jó csapatmunkával megfordították a vesztésre álló szettet. A 3. és 4. játszmában a kevés cserelehetőség miatt érezhetően elfáradtak a játékosok, dekoncentráltak voltak, ennek következtében rossz döntéseket hoztak, aminek csak vereség lehetett a vége. A csapat küzdeni tudását azonban dicséret illeti.

ZTE RK - Petőfi Sport Klub Bonyhád Egyesülete 1:3 (-22, 25, -13, -15)

A csapat tagjai: Simon Júlia Annamária, Farkas Fanni, Péter Eszter, Komády Zsófia, Kiss Boglárka, Tasnádi Fanni, Kováts Dorottya, Iványi Virág, Balogh Zsanett Veronika. Edző: Molnárné Czigány Judit

2019. január 4. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG