Híreink

Tatán jártunk

Tatán jártunk

2019. május 01.

Április utolsó hétvégéjén, Tatán, a városi sportcsarnokban, ideális környezetben rendezték meg a dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság újabb fordulóját. Az ellenfelek ismerősök voltak, hiszen Zalaegerszegen már játszottunk velük. Sajnos az eredmény is ismétlődött, hiszen a szombathelyi és a komáromi csapattól is vereséget szenvedtünk. Ellenben voltak biztató elemek a csapat játékában. Nézzük részletesen a mérkőzéseket. Az első meccset a szombathelyi csapattal játszottuk. Az első játszmában sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd következett egy gyenge periódusunk, amely alatt rengeteg rövid labdát, ejtést „nyeltünk be”. Játékosaink az edző figyelemfelhívása ellenére sem tudták lereagálni ezeket a játékhelyzeteket. A csere sem segített. A második játszmában sokáig vezettünk. Jók voltak a nyitásaink, nyitásfogadásaink, hatékonyan mezőnyöztünk. Lehetőségünk volt több ponttal is elmenni, de jött egy „rövidzárlat”, képtelenek voltunk a nyitásokat jól fogadni, hiába volt a csere is. Igaz, a szerencse sem segített, a hálóról lecsorgó labdák nagy része az ellenfélnek hozott pontot. A harmadik játékban végig a szombathelyiek vezettek, itt nem volt esélyünk a játszmanyerésre.

ZTE RK - STUDENT COMFORT SPORT KFT 0-3 (16:25; 14:25; 13:25)

A második mérkőzésen a magassági és erőfölényben lévő komáromiak játéktudásban is fölénk nőttek, így az eredmény sem lehetett kétséges. Nagy fölénnyel nyerték mindhárom játékot. A két vereség ellenére mindenképpen biztató, hogy nyitásaink biztosabbá váltak, a támadásaink egy részét ütéssel tudtuk befejezni. Most már ezek hatékonyságán kell dolgoznunk, illetve a játékosok közötti kommunikáció hatékonyságán.

ÉDRA-KVSE – ZTE RK 3-0 (25:5; 25:10; 25:8)

A csapat tagjai: Simon Júlia Annamária, Komády Zsófia, Tasnádi Fanni, Erdélyi Hanga Milla, Kováts Dorottya, Péter Eszter, Kiss Boglárka, Iványi Virág, Balogh Zsanett Veronika.

Edző: Molnárné Czigány Judit

2019. május 1. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG