Híreink

Szomszédvári rangadó is kipipálva!

Szomszédvári rangadó is kipipálva!

2018. november 27.

A férfi röplabda NB II Nyugati csoportjában a Szombathelyt láttuk vendégül. A rangadót nagy csatában, de megérdemelt főlénnyel nyertük meg. 

ZTE RK: SZoESE 3:1 (21, -24, 22, 20)  
Zalaegerszeg, Ostoros Károly Csarnok, Jv: Barabás, Nagy 

ZTE RK: Gyenes Z., Németh B., Horváth R., Koós K., Molnár B., Lesznyik K., Légrádi Á. (liberó), csere: Gellén M., Kovács R., Kiss G., Pap J.,edző: Domokos Lajos és Markó Gábor 

 Jól indult a mérkőzés. Ponterősen nyitottunk, így folyamatosan 5-7 pont előnyben voltunk a vasiakkal szemben. A játszma végére valamit csökkent az előny, de így is biztos volt a szett megnyerése. Fordulás után végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, és csapatunk láthatóan nem tudott magasabb fokozatba kapcsolni. Pár pontatlan befejezés a szett elvesztését okozta. Továbbra is lassú, ütemtelen játék folyt a pályán, de valamivel, több figyelemmel, ami aránylag szoros, de biztos játszmanyerésekhez vezetett.

Domokos Lajos: - Nem tudtuk a kilátogató nézőket látványos játékkal meglepni. Aránylag sok hibával, és lassan játszottunk. Felvettük a vasiak ritmusát, és ők többször is éltek a felkínált lehetőséggel. Szerencsére a két csapat között tudásban volt akkora különbség, hogy ez nem veszélyeztette a győzelmünket.

Folytatás december 2-án a DSE Röplabda Akadémia ellen. 

2018. november 27. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG