Híreink

Sok hibával játszottunk, vereség lett a vége

Sok hibával játszottunk, vereség lett a vége

2018. december 13.

A férfi röplabda NB II-es bajnokság nyugati csoportjában a Székesfehérvár együttesét fogadtuk Zalaegerszegen, az Ostoros Károly csarnokban. 

ZTE RK: Felsőváros Székesfehérvár 1:3 (-12, 21, -18, -20)  

ZTE RK: Göczi R., Kiss G., Németh B., Molnár B., Lesznyik K., Gyenes Z., Légrádi Á. (liberó), csere: Kovács R., Pap J., Horváth H.,edzők: Domoko Lajos és Markó Gábor 

Az első szettben mintha nem is lettünk volna a pályán. Rossz nyitásfogadások, pontatlan feladások, hibás támadások jellemezték játékunkat. Az első öt pontot az ellenfél hibájából szerezték a fiúk. A vége ezek után nem lehetett kétséges. A második játszmára magunkra találtunk, de ez csak egy fellángolás volt a részünkről, hiszen a következő szettekben újból megtalálta a Fehérvár az üres helyeket a pályán, amit rendre meg is támadott.

Domokos Lajos: - Pontatlanul, sok hibával játszottunk, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Nem csináltak semmi különöset, csak sokkal pontosabban játszottak. Remélem, ez intő jel volt az egész csapat számára, és a következő fordulókban sokkal nagyobb odafigyeléssel fogunk játszani.

A ZTE Röplabda Klub férfi együttese hazai pályán zárja az évet. December 16-án 16 órától a Penta Gödöllői RC csapatát fogadjuk az Ostoros Károly csarnokban. 

2018. december 13. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG