Híreink

Sikeres látogatás a királyok városában

Sikeres látogatás a királyok városában

2021. november 17.

Székesfehérváron rendezték a dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB 2. fordulóját. A járványügyi szigorítások miatt nyolc játékossal tudtunk útra kelni. 

Az első mérkőzésünk az ellenfél (BTDSE) távolmaradása miatt elmaradt, így a házigazda MÁV előre csapatával játszottuk először. Csapatom a játék minden elemében jobbnak bizonyult, amit a pontarányok is hűen tükröznek. Győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Örülök, hogy mindenkinek játék lehetőséget tudtam biztosítani.

MÁV Előre Akadémia „B” – ZTE Röplabda Klub 0:3 (10:25, 13:25, 6:25)

A második mérkőzésünkön a biatorbágyi csapattal találkoztunk. Az első játszma elején nyitásaikkal megleptek bennünket, 3 pontot szereztek zsinórban. Ezt követően rendeztük sorainkat. Jó nyitássorozatainknak köszönhetően egyenlítettünk, és magabiztosan hoztuk a játszmát. A második szettben nyitásainkkal szétziláltuk az ellenfelet, labda csak elvétve érkezett vissza hozzánk. Magabiztosan nyertük ezt a szettet is. A harmadik játszmában játékosaim kissé könnyelműen játszottak. Ennek köszönhetően ellenfelünk zsinórban 7 pontot szerezve megközelített bennünket, szoros végjáték alakult ki, ám hoztuk a szettet.

ZTE Röplabda Klub – Viadukt SE 3:0 (25:14, 25:9, 25:22)

A cserepadról beszálló játékosok is hozzá tudtak tenni a csapat sikeréhez. A bajnokság ezen szakaszán az öt mérkőzésből ötöt megnyertünk, így első helyen zártuk alapszakaszt.

A csapat tagjai: Barabás Dorina, Belák Emese, Dala Ramóna, Hermán Krisztina, Sulyok Dorka Eszter, Szűcs Anna, Tóth Gréta, Vizsi Virág Edző: Czigány Judit

2021. november 17. ZTE RK
 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG