Híreink

Sikeres bemutatkozás

Sikeres bemutatkozás

2020. szeptember 30.

Tatán rendezték meg a hétvégén a dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB első fordulóját. Nagy izgalommal keltünk útra, hiszen a csapat nagy része kicserélődött.

Az első mérkőzést a Közgáz SC és DSK csapata ellen játszottuk. Kiegyenlített kezdés után jó nyitásokkal sikerült elhúznunk, és ezt az előnyünket odafigyelve, csapatként küzdve meg is őriztük.A második játszmában újabb játékosok kaptak lehetőséget a bemutatkozásra. Izgalmakban bővelkedő, változatos szettben, a végjátékot fejben jobban bírva behúztuk a következőt is.A harmadik játszmában magabiztos játékkal, mindenkinek lehetőséget adva a bemutatkozásra nyertünk.

ZTE Röplabda Klub – Közgáz SC és DSK 3:0 (25:19; 27:25; 25:13)

Következő ellenfelünk a házigazda csapata volt. Nehezen, döcögve indult a játékunk. Megint a pontot érő nyitásaink lendítettek rajtunk, ám egy nyitásrontás után nehezen találtunk vissza a játékunkhoz. Előnyünk egyre csökkent, de mégis nagy küzdelemben, fej-fej mellett haladva nyertünk.
A második játszmát végig odafigyelve, magabiztosan hoztuk. A harmadik játék elején vezettünk, de játékosaim fejben elfáradtak, sokat hibáztak (talán azt hitték, már megvan a mérkőzés), az ellenfél fordított, és meg is nyerték a szettet. A negyedik szettben összeszedtük magunkat, a pontos nyitásoknak, jó fogadásainknak köszönhetően a mezőnyjátékunk is feljavult, így magabiztosan nyertük a játékot, és egyben a mérkőzést is.

ÉDRA – ZTE Röplabda Klub 1:3 (24:26; 15:25; 25:23; 6:25)

A csapat tagjai: Bálint Anna, Balogh Eszter, Barabás Dorina, Dala Ramóna, Horváth Anna, Juhász Nikoletta, Lázár Emma, Szekeres Napsugár, Tóth Gréta, Tóth Míra, Vass Petra, Vizsi Virág. Edző: Czigány Judit

2020. szeptember 30. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG