Híreink

Reális célkitűzés lehet a bajnokság végén a dobogó!

Reális célkitűzés lehet a bajnokság végén a dobogó!

2018. október 11.

Két forduló kettő győzelem! Ez férfi csapatunk eddigi mérlege az új szezonban. Mindkét találkozón meggyőző fölénnyel diadalmaskodtak a fiúk, szettet sem ajándékozva ellenfeleinknek. A harmadik fordulóban a Székesfehérvár ellenében erős ellenfél vár ránk. A forduló előtt elnökünket, Merth Attilát faggattuk a sikerességről:

Remekül kezdte a csapat a szezont! Ez betudható az állandóságnak?

- Igen, sikerült egybetartani a csapatot plusz beépíteni egy két fiatalt

A cél a fiatalok beépítése, ez milyen úton halad?

-  Egyre jobban, az idei évben már több utánpótlás korú játékos állandó tagja volt a felnőtt keretnek, és ezt minden évben szeretnék, majd növeli.

Szombati ellenfelünk egy fokkal talán nehezebb az előzőeknél. Mit vársz a Fehérvár ellen?

- A Fehérvári csapattal minden évben nagy meccset játszottunk, mindig apróságokon múlott a győzelem vagy vereség, szerintem a hétvégén is kevésen fog múlni, de mi fogunk nyerni!

Mi lehet a cél, elvárás a csapattal szemben az idei szezonban?

-  Jól kezdtünk a bajnokságot úgy mint tavaly! Idén is szinte minden hétvégén játszunk, hosszú lesz az alapszakasz, remélem sérülések nélkül sikerül a csoportunk élen befejezni! Utána a rájátszás még messze van, idén nem akarunk arra kifújni, tehát figyelembe véve mindent a nyugati csoportban az elsőség, országosan a dobogó valamelyik foka reális célkitűzés számunkra!

A Felsővárosi Fésűs Röplabda Akadémia Fehérvár elleni mérkőzést szombaton 18 órakor játsszuk. 

2018. október 11. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG