Híreink

Nem sikerült az éremszerzés

Nem sikerült az éremszerzés

2023. május 20.

A Dr. Kotsis Attiláné U15 Országos bajnokság döntőjének Nagybajom volt a házigazdája. A Balázs Erik vezette csapatunk nagy reményekkel utazott a döntőre. Balázs Erik beszámolója:

„Sajnos nem sikerült megkoronázni az egész éves teljesítményünket. Az alap- és a középszakasz megnyerése után okkal bizakodtunk érmes helyezés megszerzésében a nagybajomi rájátszásban. Ezen a napon azonban a teljesítményünkkel elmaradtunk a saját magunktól elvárt színvonaltól. Az elődöntőben pont az hiányzott belőlünk, amivel 3 héttel korábban sikerült két vállra fektetni a KASI együttesét. Ezúttal a kaposvári voltak lelkesebbek és harcoltak jobban nálunk. 

ZTE -KASI 1:3 

A bronzmérkőzésen talán a szezonbeli fáradtság ütközött ki rajtunk, ezért hozhattunk rengeteg rossz döntést és vétettünk sok technikai hibát. Ezt a pécsi csapat kihasználta és a döntő szettben ledarált minket. 

ZTE - PEAC 2:3 

Összességében az éves teljesítményünkért érdemeltünk volna érmet, viszont a rájátszásban ellenfeleink nagyobb erőket tudtak mozgósítani.” 

Csapat tagjai voltak: Farkas Réka, Csuti Anna, Takács Flóra, Göncz Rebeka, Szili Dalma, Káldi Rozina, Bócz Boglárka, Vincze Hanna, Nérel Hédi, Orbán Lili, Király Natasa, Vizsi Emilia, edző: Balázs Erik

Szép volt csajok!

2023. május 20. ZTE RK 
 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG