Híreink

Nem sikerült a hétvége felnőtt csapatainknak

Nem sikerült a hétvége felnőtt csapatainknak

2022. március 08.

Mindkét NB II-es felnőtt csapatunk pályára lépett a hétvégén.  A lányok hazai pályán fogadták a Szombathely együttesét, míg a férfiak Győrben vendégeskedtek. 

ZTE RK: SzoESE 0:3 (-13, -15, -11)
Zalaegerszeg, Női NB II, alsóházi rájátszás, JV: Szabó, Selega

ZTE RK: Pete V., Péter E., Szűcs K., Penzer L., Bedő-Tálos F., Suder Zs. csere: Samu B., Sandó K., Tasnádi F. Edző: Tomanóczy Tibor
Az előző heti csapatból is többen korosztályos mérkőzésen vettek részt, igy szinte feladó nélkül kellett lejátszania a hazaiak a találkozót. Nem játszott jó ritmusban a ZTE, a támadásaikben nem volt elég átütő erő. A vendégek nyitásaival többször meggyűlt a bajuk a lányoknak. A SZOESE simán nyerte a mérkőzést. 

Tomanoczy Tibor: Nagy lelkesedéssel készültünk a mérkőzésre. Sajnos a sérültek, betegek még nem állnak rendelkezésre. Ahogy elkezdődött a mérkőzés, úgy tűnt a lányok otthon hagyták a hétközi lelkesedést.

A férfiak az NB II Nyugati rájátszás első fordulójában a Széchenyi Győr együttesével találkoztak

Széchenyi Győr: ZTE RK 3:0 (-8,-16,-17)  
Győr, Egyetemi csarnok, Jv: Őri, Veress

ZTE RK: Simon L., Major B., Németh P., Cieloszyk R., Markó A., Molnár B.edzők: Domokos Lajos és Markó Gábor

Az idegenbeli találkozóra újból csak hat fővel tudott csak elutazni csapatunk. Az első játszmában 6:5-ig, és 10:6-ig még tartották a lépést, de utána kétszeri időkéréssel sem tudták megállítani a nagy kedvvel játszó hazaiakat. A következő két szettben sikerült felvenni a ritmust, és sokkal elfogathatóbb eredményt elérnünk. 

Domokos Lajos: A hazai csapat fizikális, és létszámfölényben volt. Tapasztaltabb játékosaik kihasználták csapatunk gyermeteg hibáit. Amikor stabilizáltuk nyitásfogadásunkat, már szemre is tetszetősebb lett a játék, ami pontokban is megmutatkozott. Akik vállalták a mérkőzést, mindent megtettek a tisztes eredményért, amit ezúttal is köszönök!

2022. március 8. ZTE RK
 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG