Híreink

Nehéz ellenfelekkel játszott junior csapatunk

Nehéz ellenfelekkel játszott junior csapatunk

2022. október 24.

Fiú U20-as csapatunk Nemesvámoson szerepelt a dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Bajnokság harmadosztály nyugati csoport 1.-3. csapatainak első tornáján. 
Mint az várható volt, papíron két erősebb csapattal játszottunk, de a vereségek ellenére nem vallottunk szégyent. Első mérkőzésünkön a házigazda Veszprém volt az ellenfelünk, és az elején sikerült is meglepni őket. Sajnos a megnyert játszma bennünket zavart meg jobban, és utána érvényesítették a hazai pálya előnyét. Közvetlen ezután a Bonyhád gárdájával mérkőztünk, ahol ugyan voltak jó periódusaink, de ezeket nem tudtuk tartósan hozni.

A mérkőzések eredményei:
ZTE RK: Veszprém RK 1:3 (22,-13,-17,-19)
Petőfi SK Bonyhád: ZTE RK 3:0 (-18,-17,-18)

A csapat tagjai voltak: MAJOR B, SIMON L, KVÁRTA M, MARKÓ A, HORVÁTH D, GOMBOS G, ERŐS P, BEDNÁRIK B, HORVÁTH G, CSERESNYÉS L (liberó),

Domokos Lajos edző: Szokatlan formájú, és alacsony teremben játszottunk, ami láthatóan néha gondot okozott a fiúknak, de ez nem lehet indok. Ellenfeleink előrébb tartanak az építkezésben. Úgy érzem, több pontunk is inkább fejben dőlt el. Meg kell tanulnunk higgadt, és helyes döntéseket hozni a pályán.

2022. október 24. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG