Híreink

Nagy lehetőséget szalasztottunk el a SZOESE ellen

Nagy lehetőséget szalasztottunk el a SZOESE ellen

2022. december 14.

Az elmúlt három fordulóban kettő idegenbeli és egy hazai bajnokit játszott felnőtt női csapatunk az NB II-ben. 

Tatabányára szűkös kerettel utazott el együttesünk. 

TRSE – ZTE RK 3:0 (-11, -15, -16)
Tatabánya, JV: Szél, Filibér

ZTE RK: Pete, Farkas, Vass, Penzer, Kós Szalai, Suder. csere: Samu. Edző: Tomanóczy Tibor és Markó Gábor 

Szolid kis csapatunkkal indultunk a mérkőzésre. A hosszú út után jól indult a mérkőzés, a lányok mosolyogva küzdöttek minden labdáért. A játszmákban volt, mikor felváltva vezettünk. Nem adtuk könnyen magunkat mindenki nagyot küzdött, jó volt látni, ahogy megdolgoztak a labdákért. Végül is a jobb képességű csapat nyerte a mérkőzést. A lányok minden dicséretet megérdemelnek.

Újabb idegenbeli összecsapás következett, méghozzá Ajkán.

Röpisuli Sportegyesület- ZTE RK 0:3 (-15, -17, -5)
Ajka, JV: Őri, Sipos

ZTE RK: Radóczi, Pete, Bedő-Tálos, Péter, Koós-Szalai, Németh. Csere: Sandó, Suder. edző: Tomanóczy Tibor és Markó Gábor 

Ismét egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, több hiányzóval. Nagyon jól küzdöttek a lányok folytatjuk az ilyen hangulatú mérkőzéseket.

Két idegenben megvívott összecsapás után végre hazai pálya következett a szomszédvár SZOESE ellen. 

ZTE RK - SZOESE 0:3 (-20,- 15, -23) 
Zalaegerszeg, Jv: Őri, Sipos

ZTE RK: Radóczi, Bedő -Tálos, Pete, Penzer, Koós-Szalai, Péter, Csere: Németh, Suder, Sandó. edző: Tomanóczy Tibor és Markó Gábor 

Kicsit feszült hangulatban indult a mérkőzés. 10-4 re elhúztak a vendégek, de fel tudtunk zárkózni. Aztán néhány jó nyitással ismét megléptek. Még sikerült felzárkózni, de innen már sajnos pontot nem tudtunk csinálni, igy az első játszma a vendégeké lett. A második játékrészben megmaradt a görcsösség igy sok hibával játszva vesztettünk. A harmadik játékrész úgy indult, hogy sikerül nyerni. 23-nál még egyenlő volt az eredmény, de két rossz nyitásfogadás és igy a vendégeké lett ez a játszma is és igy a mérkőzés is. Nagy lehetőséget szalasztottunk el.

2022. december 14. ZTE RK 
 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG