Híreink

Nagy csatákat hozott a strandröplabda bajnokság nyitó fordulója

Nagy csatákat hozott a strandröplabda bajnokság nyitó fordulója

2020. július 02.

Hamísítatlan nyári időben rendezhette meg klubunk az Aquacity Strandröplabda bajnokság nyitó fordulóját. Az előnevezések gyorsan beteltek, így mind a három (női, férfi, vegyes páros) kategóriában a maximális létszámmal indulhatott a versenyzés.  

-Sokan várták, hogy sportolhassanak, így akik nem voltak elég gyorsak lemaradtak az első versenynapról. Jó visszajelzés számunkra, hogy szeretik a versenyzők a zalaegerszegi helyszínt. Ezt jelzi, hogy a nem csak a környékbeliek neveztek- tájékoztatott Horváth Rihárd főszervező. 

A hazai versenyzőkön kívül érkeztek Vasárról, Ajkáról, Szombathelyről, Budapestről és Almásfüzitőről is párosok. Izgalmas, sokszor hosszú labdameneteket hozó csatákban dőltek el a helyezések. A női párosok versenyében szombathelyi győzteseket avattak, a férfiiaknál a zalaegerszegi röplabdások domináltak, míg a vegyes párosban is hazai siker született.  

A forduló végeredménye: 
Női páros: 1. LiMo (Horváth Mónika; Koronczai Lilla), 2. Németh Lola - Polgár Bianka, 3. Salzmann Szilvia - Gál Judit.

Férfi páros: 1. KissGyenes (Kiss Gergely, Gyenes Zoltán), 2. ATE (Tompa Dávid, Domokos Ádám),3. Katarzis (Koós Krisztián, Horváth Richárd).

Vegyes páros:1. Destiny (Szalai Vivien, Koós Krisztián), 2. KáBé (Koronczai Lilla, Bodovics Árpád), 3. Életképes Túrósrétes (Domokos Fanni, Domokos Ádám).

A háromállomásos versenysorozat következő fordulóját július 25-én rendezzük.

fotó: Jóna István

2020. július 2. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG