Híreink

Megnyerte a középszakaszt az U15-ös csapatunk

Megnyerte a középszakaszt az U15-ös csapatunk

2023. május 02.

Kaposváron zárta a középszakaszt U15-ös lány csapatunk. Ellenfelek a Gyenesdiás és a házigazda Kaposvár együttese volt. A lányok mindkét mérkőzésüket megnyerték és a középszakaszban az élen végeztek. Balázs Erik edző beszámolója. 

Az első mérkőzésen a Gyenesdiás volt csapatunk ellenfele.  

NYBRSE B- ZTE RK 0:3 (16, 21, 16)
Kaposvár, U15-ös bajnokság

ZTE RK: Farkas R., Csuti A., Takács F., Káldi R., Vincze H., Király N., csere: Szili D., Orbán L., Vizsi E. (libero). edző: Balázs Erik

Ebben a bajnokságban már negyedszer játszottunk egymással a gyenesdiási lányokkal. Ezúttal is izgalmas csatát láthattak az idegenbe is elutazó szurkolóink. Szimpatikus és sportszerű ellenfelünket, talán most a nagyobb lelkesedésünkkel tudtuk két vállra fektetni. 

A második összecsapáson a házigazdák ellen léptek pályára a lányok. 

ZTE RK-KASI U15 kék 3:1 (-9, 20, 18, 10) 
Kaposvár, U15 –ös bajnokság

ZTE RK: Csuti A., Takács F., Káldi R., Vincze H., Orbán L., Király N., csere: Szili D., Farkas R., Vizsi E. (libero). edző: Balázs Erik

Az első játszmában álmosan, enerváltan és kedvetlenül kezdtünk. De szerencsére használt a "fejmosás" és a második szettől azt a csapatot láttam, akire méltán lehet büszke az egyesületünk. A padlóról felállva, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a lányok. 

A középszakasz végeztével, jobb pontkülönbséggel végeztünk az első helyen a tolnai Vitál csapatával. Így ott leszünk a május végén rendezendő rájátszásban, ahol már érmekért szállhatunk harcba.

Bravó csajok!

2023. május 2. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG