Híreink

Más dimenzióban játszott a Kaposvár

Más dimenzióban játszott a Kaposvár

2021. október 30.

A negyedik fordulóban a listavezető Kaposvár együttesét fogadtuk. Ellenfelünk a forduló előtt még szettet sem veszített és ezt a jó sorozatot Zalaegerszegen sem szakította meg. 

ZTE RK: RÖAK KAPOSVÁR 0:3 (-15,-21,-9) 
Zalaegerszeg, Jv: Sántosi, Mezőffy

ZTE RK: Németh P., Koós K., Horváth R., Németh B., Ekler Á., Markó A., csere: Domokos Á. (liberó), Légrádi Á., Major B., Simon L., edzők: Domokos Lajos és Markó Gábor

Jól indult a mérkőzés hazai szempontból, hiszen 9:7-re vezettünk. Ekkor a vendégek nagyon jó nyitásokkal fordítottak a játék menetén, és elléptek 6 ponttal, amit még növelni is tudtak a szett végéig. A második játszma hozta a legszorosabb eredményt, hiszen a végéig partiban volt csapatunk. Az utolsó játszmában szinte semmi nem látszott az előző szett eredményes megoldásaiból, és egy erőteljes nyitássorozat végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát.

Domokos Lajos: A Kaposvár más dimenzióban játszott, mint mi. A fizikai fölény, a több edzés meglátszott a vendégek játékán. Ameddig nem tudunk egy viszonylag állandó csapattal kiállni a mérkőzéseken, addig sajnos mérkőzésről mérkőzésre kell a saját játékunkat kitalálni.

2021. október 30. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG