Híreink

Lezárult az idei AquaCity Strandröplabda bajnokság

Lezárult az idei AquaCity Strandröplabda bajnokság

2023. augusztus 25.

Komoly érdeklődés övezte az idei utolsó AquaCity Strandröplabda fordulót. A nevezett csapatok létszáma és az igazi nyári időjárás előre borítékolta a kemény küzdelmeket. A fiatalabbaktól egészen az „érettebb” korosztályig mindenki megmutathatta, hogy milyen játékelemben fejlődött a nyár folyamán. A fejlődés évről évre egyértelműen tapasztalható és külön öröm, hogy évről évre egyre több fiatalt megmozgat a strandröplabdázás iránti szeretet. 

Az záró fordulóban három kategória győztest hirdettek. A Női párosok versenyében a Némethné Lőrincz Beáta – Szalontai Petra nyert, míg a férfi párosok versenyét Koós Krisztián – Horváth Richárd kettős nyerte. A párosok között a Balogh Eszter – Horváth Dániel kettős bizonyult a legjobbnak. 

Női kategória:
1.    Pulykák (Némethné Lőrincz Beáta – Szalontai Petra)
2.    Gagyi Mamik (Dukán-Brányi Alexandra – Fekete-Wlassits Brigitta)
3.    Várkonyi Anikó – Sas Adri
Férfi kategória:
1.    Katarzis (Koós Krisztián – Horváth Richárd)
2.    Simon Levente – Horváth Dániel
3.    Cserpes Patrik – Szabó Misi
Vegyes kategória:
1.    Balogh Eszter – Horváth Dániel
2.    Várkonyi Anikó – Cserpes Patrik
3.    Sas Adri – Szabó Misi

A nap végén összesítették a szervezők a háromfordulós bajnokság végső eredményét is. Az összesített versenyt a nőknél a Dukán-Brányi Alexandra – Fekete-Wlassits Brigitta kettős nyerte, a férfiaknál a Koós Krisztián – Horváth Richárd kettős. A párosok versenyében Balogh Eszter – Horváth Dániel kettős érdemelte ki az abszolút bajnoki címet. 

Női kategóriában:
1.    Gagyi Mamik (Dukán-Brányi Alexandra – Fekete-Wlassits Brigitta)
2.    Pulykák (Némethné Lőrincz Beáta – Szalontai Petra)
3.    MadDream (Samu Barbara – Rezes Gabriella)
Férfi Kategória:
1.    Katarzis (Koós Krisztián – Horváth Richárd
2.    Simon Levente – Horváth Dániel
3.    Cserpes Patrik – Szabó Misi
Vegyes kategória:
1.    Balogh Eszter – Horváth Dániel
2.    Várkonyi Anikó – Cserpes Patrik
3.    Sas Adri – Szabó Misi

A ZTE RK szervezésében megvalósuló Aquacity Strandröplabda bajnokság ismét népszerű volt, nem csak a helyiek, de a Dunántúlról érkező versenyzők számára is. 
-A bajnokság egésze folyamán megállapítható, hogy több mint 40 különböző összetételű csapat nevezett az egyes fordulókra, így a bajnokság végeredménye is csak minimális különbséggel alakult ki. Ezúton is szeretnék gratulálni minden résztvevőnek és megköszönni mindenkinek aki hozzájárult, hogy idén is fantasztikus strandröpis nyarat varázsoljunk Zalaegerszegen- összegezte a versenysorozatot Horváth Richárd.

2023. augusztus 25. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG