Híreink

Közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk a Győrrel

Közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk a Győrrel

2020. január 14.

A férfi NB II-es bajnokság 13. fordulójában a SZESE Győr csapatát fogadtuk.

ZTE RK: SZESE GYŐR 1:3 (-11,25,-19,-29)  
Zalaegerszeg, Apáczai VMK, Jv: Farkas, Barabás

ZTE RK: Markó G., Koós K., Horváth H., Süle Zs., Gyenes Z., Bognár Á., csere: Légrádi Á. (liberó), Kovács R., Varga B., edző: Domokos Lajos

Némi késéssel kezdődött a mérkőzés, mivel a győriek busza meghibásodott útközben, de ez inkább minket zavart meg, és a fiúk az első játszmát még az öltözőben töltötték. 12:2-vel indítottak a vendégek, ami már behozhatatlan előnynek bizonyult. Ezek után a meccs igazából a második játszmával indult, mikor is egy adok-kapok játék folyt a pályán, és ez nekünk sikerült jobban. A nagyobb játékerőt képviselő győriek aránylag biztosan nyerték a harmadik játékot, de a fiúk továbbra sem adta könnyen a bőrüket, sőt a negyedik játszmában szettlabdához jutottak, de a Győr kétszer is hárítani tudta majd egy jó blokkal megszerezte a győzelmet is.

Domokos Lajos: -Kár az első szettért, mert ma úgy érzem simán partiban voltunk egy jobb csapattal. A srácok bizonyították, hogy bárhogy is kell a csapatot összeállítani, ha élvezik a játékot, a közönség számára is szórakoztató mérkőzést tudnak előadni, és partiban vannak bármilyen ellenféllel.

2020. január 14. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG