Híreink

Kettős győzelem Szombathelyen

Kettős győzelem Szombathelyen

2019. december 10.

Szombathelyen folytatta a Dunántúl Bajnokságot női csapatunk. Ismét két mérkőzés várt a lányokra, melyből az elsőt a számunkra eddig ismeretlen Sopron csapatával vívtuk.  Az első játszma eleje az ismerkedésé volt, aztán a lányok felvették a ritmust és jó nyitásokkal és nyitásfogadásokkal elhúztak ellenfelüktől és összesen 11 pontot engedtek nekik. Következett a második játékrész ahol szinte lemásolták az első játszmát és nagyszerű ütésekkel, védekezésekkel megnyerték ezt is, szintén 11 pontot engedélyezve a Sopron csapatának. Következett a harmadik játszma ahol már a cserék is szóhoz jutottak és így is sikerült megnyerni a játszmát 18 -ra és a mérkőzést pedig 3: 0 arányban. 

ZTE RK- Sopron 3:0 (11, 11, 18)

Következett a Szombathely B csapata, akiket már az itthoni fordulóban is sikerül megvernünk.  Most sem engedve nekik, változatos játékkal, jó nyitás nyitásfogadásokkal és ütésekkel hozták a lányok a mérkőzést. Tomanóczy Tibor edző végig a csere sort játszatta a találkozón, aminek a megnyerése igy sem okozott gondot a lányoknak. 

ZTE RK- SZOESE B 3: 0 (13, 7, 5) 

Tomanóczy Tibor:- A lányok mindkét mérkőzésen végig a megbeszéltek szerint hajtották végre a taktikát. Igy nem okozott gondot a két mérkőzés megnyerése. Gratulálok a csapatnak!

A mérkőzésen szereplő lányok: Penzer Lili, Lukács Anita, Pete Vanda, Dala Bernadett, Péter Eszter, Kristály Kriszta, Molnár Blanka, Gál Juci, Salzmann Szilvia, Farkas Fanni, Donáci Klaudia. 

A következő forduló Sopronban lesz 2020. Február 29-én.

2019. december 10. ZTE RK 
 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG