Híreink

Kettőből egy

Kettőből egy

2018. november 05.

A hétvégén Veszprémben mutatkozott be a dr. Kotsis Attiláné U 15 Országos Gyermek Bajnokságon a ZTE RK U-15-ös leány csapata.

Az első mérkőzést a hazai csapat ellen játszotta együttesünk. A lányok nagyon megilletődve kezdték a játékot, így a szett hamar véget ért. A második játszma a sikeres nyitássorozatnak köszönhetően jól kezdődött, de az előnyt sajnos nem sikerült megtartani. A harmadik játékrészben is megmutatkozott, hogy a Veszprém összeszokottabb, rutinosabb csapat.

ZTE RK – VESC 0:3 (-6; -16; -10)

A második mérkőzésen Bonyhád ellen küzdöttek a lányok. Az első mérkőzés „hangulatát” folytatva veszítették el az első szettet, majd önmagukra találva, az ellenfélnek esélyt sem adva, odafigyelve, magabiztos játékkal nyerték meg a következő három szettet. Ezen a mérkőzésen a cserék is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. A kispadról beszállók is hozzátettek a sikerhez.

Petőfi Sport Klub Bonyhád Egyesülete – ZTE RK 1:3 (-13; 11; 6; 12)

A csapat tagjai: Simon Júlia Annamária, Farkas Fanni, Szűcs Katalin, Erdélyi Hanga Milla, Péter Eszter, Komády Zsófia, Tasnádi Fanni, Kováts Dorottya, Balogh Zsanett Veronika. Edző: Molnárné Czigány Judit

Szép volt lányok!

2018. november 5. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG