Híreink

Két hazai és egy idegenbeli összecsapást vívtak a lányok

Két hazai és egy idegenbeli összecsapást vívtak a lányok

2022. november 24.

A női NB II-es bajnokságban felnőtt csapatunk három találkozót játszott az elmúlt időszakban. A sorban az első összecsapáson a Kispest SE vendégeként játszottunk. 

KISPEST SE- ZTE RK 3:0 (-8, -7, -3)
Budapest, JV: Szalai, Gyulai  
ZTE RK: Radóczi, Samu, Péter, Németh, Farkas, Penzer, csere: Suder. Edző: Tomanóczy Tibor és Markó Gábor

A hosszú utazás után fáradtan álltunk neki a mérkőzésnek. Szűkös kerettel utaztunk a fővárosba, akik teljes csapattal álltak ki ellenünk. A találkozón a szokásos nyitásfogadási hibákba estünk igy a Kispest könnyen szerezve pontjait megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

Két hazai összecsapás következett. Elsőként a szomszédvár és nagyon erős Szombathely várt csapatunkra. 

ZTE RK - SZOMBATHELYI MÁV HALADÁS 0:3 (-10, -9, -12)
Zalaegerszeg, Jv: Hegedüs, Selega
ZTE RK: Radóczi, Pete, Bedő-Tálos, Farkas, Penzer, Koós-Szalai, csere: Suder, Péter, Vass. edző: Tomanóczy Tibor és Markó Gábor

A találkozó elején, jó nyitásaikkal, hamar megléptek a szombathelyiek. Nem tudtunk ellenfeleinkkel lépést tartani, hiszen nem ment a lányoknak a támadásszervezés. Hiába kértünk minden játszmába időt, a cseréket is kihasználva sem javult a nyitásfogadásunk igy simán nyertek a vendégek. 

A következő hazai összecsapáson már egy harcosabb csapat lépett pályára az Emericus SE ellen. 

ZTE RK- EMERICUS SE 0: 3 (-16, -20, -17)
Zalaegerszeg, JV: Veress, Őri
 ZTE RK: Radóczi, Bedő T., Pete, Penzer, Koós-Szalai, Farkas. Csere: Németh, Sandó, Péter,  

Jól kezdtük a mérkőzést, 6-6-ig együtt haladt a két csapat. Onnan meglépett a vendégcsapat, de 15-nél sikerült felzárkózni. Sajnos ismét jött a nyitásfogadási hiba és igy a vendégek nyerték az első játszmát. Úgy nézett ki a második játékrészt sikerül hoznunk és 18-ig együtt volt a két csapat. Onnan néhány helyezkedési hiba és nyitásfogadás és ezt is a vendégek nyerték. A harmadik játékrész nagyon jól indult sikerült meglépnünk, úgy nézett ki miénk lesz a játszma, de 17-nél valahogy megtorpantunk  és innen sajnos nem sikerült pontot szereznünk. Igy a valamivel jobb támadóerő döntött a vendégek javára.

2022. november 24. ZTE RK 
 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG