Híreink

Két győzelem a szezonnyitón!

Két győzelem a szezonnyitón!

2018. november 23.

Elkezdődött a hölgyek idei Dunántúl Bajnoksága. Az első fordulóban Szombathelyen léptek pályára a lányok, két hazai csapat ellen. 

Az első mérkőzés amolyan bemelegítésre sikeredett, hiszen könnyed játékkal nyerték a meccset 3: 0 / 5, 2, 9/ arányban a lányok. Mindenki játéklehetőséget kapott, és így sem okozott gondot a győzelem megszerzése. 

A második mérkőzésen a Szombathely erősebb csapatával kellett farkasszemet nézni együttesünknek. Az első játszma fej - fej mellett zajlott, végül a vasiak jobban összpontosítva, egy kemény, kiélezett küzdelemben nyerték meg a játszmát 26-24-re. A második játszmától aztán magukra találtak lányaink és nem okozott gondot az újabb győzelem megszerzése. A második játszmát 25: 15-re, a harmadikat 25: 19-re, a negyediket 25: 10-re nyertük. 

A felnőtt csapat Szombathelyi sikerét a Kristály Kriszta, Horváth Mónika, Domokos Fanni, Bedő Fruzsina, Lukács Anita, Farkas Fanni, Szalai Vivien, Penzer Lili Gerencsér Nikolett összetételű csapat érte el Tomanóczy Tibor irányításával. 

Szép volt lányok!

2018. november 23. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG