Híreink

Idény eleji formával győzelem a SZOESE ellen

Idény eleji formával győzelem a SZOESE ellen

2019. október 13.

Hazai pályán, szomszédvári rangadóval kezdtük a szezont. A SZOESE ellen sérüléséből visszatérő Koós Krisztián a kezdőben kapott helyet, csakúgy, mint Bognár Ákos is. 

ZTE RK: SZOESE 3:0 (21, 22, 23)  
Zalaegerszeg, Férfi NB II Nyugati csoport 

ZTE RK: Gyenes, Bognár, Horváth R., Koós, Molnár, Németh, csere: Légrádi (liberó), Karamán, Horváth H., Kovács, edző: Domokos Lajos, Markó Gábor

A találkozó elején jobban kapta el a ritmust a Szombathely és négy ponttal elléptek. Fokozatosan dolgoztuk le a hátrányunkat és 12:12-nél utol is értük ellenfelünket. A folytatásban is lendületbe maradtunk és ellenfelünknek esélyt sem adva hoztuk a játszmát. Szorosan alakult a második szett is, de sikerült végig irányítanunk és 1-2 ponttal vezetve, behúzni a játékot. Az utolsó szettben már sokkal gördülékenyebben ment a játék, de 24:20-nál pár apró hiba szorossá tette a végjátékot. 

Domokos Lajos: - Idény eleji formát mutatott csapatunk. Sokat kell még csiszolni a játékunk minden elemén, de a lényeg hogy magabiztos győzelemmel indítottuk az új szezont. Egy jó szezonkezdet a csapatot hangulatán sokat dob, így a következő fordulókban már sokkal felszabadultabb játékot produkálhatunk. 

Szép volt fiúk!

2019. október 13. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG