Híreink

Hullámvasúton

Hullámvasúton

2019. november 08.

Az Ostoros Károly Munkacsarnokban kezdte meg szereplését a dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokságban a ZTE leány röplabda csapata. 

Az első mérkőzésen a Veszprém csapata ellen játszottak sportolóink.

Veszprém RK - ZTE RK 3:1 (20:25; 25:21; 25:23; 25:13)

Két egyenlő erejű csapat küzdelmét láthatták a kilátogató nézők. Az első játszmát magabiztos játékkal, végig vezetve nyerték meg a lányok. A második szettben mintha elbízták volna magukat, rengeteget hibáztak nyitásban, nyitásfogadásban, így szoros küzdelemben elveszítették a játékot. A harmadik játszmában, amit lehetett, elrontottak. Nem segített az időkérés sem, hiszen nem tartották be az edzői utasításokat. Hiányzott az egymás közötti kommunikáció, nem mentek a lecsorgó labdákért, sok ütést rontottak. Az újabb időkérést követően sikerült a 12 pontos hátrányból felállni. A játszma ebben a szakaszában nagy szívvel, hatalmasat küzdöttek a lányok, de ez csak a szoros végjátékhoz volt elég. Az utolsó játékban már fejben elfáradtak a lányok, így a Veszprém csapata simán nyerte a szettet.A második mérkőzést Kaposvár csapata ellen játszották játékosaink. Nyitásban, ütésben jóval erősebb hazai csapat fegyelmezett játékkal, az edzői utasításokat betartva, mindhárom játszmában fölényben volt. 

ZTE RK - RÖAK Kaposvár ’C’ 3:0 (25:16; 25:6; 25:15)

Ezen a napon minden játékos lehetőséget kapott hazai közönségnek bemutatkozni.

A csapat tagjai: Balogh Zsanett, Bálint Anna, Bognár Panna, Farkas Fanni, Horváth Anna, Horváth Zsóka, Iványi Virág, Kiss Boglárka, Komády Zsófia, Péter Eszter, Szekeres Napsugár, Tóth Mira. Edző: Czigány Judit

2019. november 8. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG