Híreink

Három mérkőzés, három győzelem

Három mérkőzés, három győzelem

2020. február 14.

Győr adott otthont az U15 leány röplabda OGYB elődöntőjének első fordulójának.

Az első mérkőzést a szombathelyi Student Comfort Sport-B csapata ellen játszottuk. Az első játszma fölényes megnyerése után a lányok könnyedebbre vették a játékot, így a második és harmadik játszma szorosabb lett.
Összegezve a két csapat nem volt egy súlycsoportban, minden játékelemben és az egyéni képességeket tekintve is felülmúltuk az ellenfelet.

Student Comfort Sport-B – ZTE RK 0:3 (8:25; 15:25; 15:25)

A második mérkőzést a házigazdák csapatával játszottuk. Az ellenfél tudásának megfelelően csapatunk játékának színvonala is emelkedett. Volt kimagasló egyéni teljesítmény (Horváth Zsóka), de dicséret illeti az egész csapatot a jó játékért. Ezúttal a lányok komolyan vették a mérkőzést, és ennek eredménye nem is lehetett más, mint 3:0.

Széchenyi Győr – ZTE RK 0:3 (13: 25; 18:25; 18:25)

A nap utolsó mérkőzésén a mosonmagyaróvári csapat volt az ellenfél. Minden csapattag a pályára lépett, voltak szép megoldásaink, sokszor kijátszottuk a három érintést, ütéssel fejeztük be támadásainkat. Igaz, apróbb hibák előfordultak, pl. nyitásrontás, de a játék képe és a szerzett pontok alapján is magabiztos győzelmet arattunk. 

ZTE RK – Credobus Mosonmagyaróvár 3:0 (25:14; 25:13; 25:15)

Mégis kedves város ez a Győr!

A csapat tagjai: Bálint Anna, Balogh Zsanett Veronika, Horváth Anna, Horváth Zsóka, Kiss Boglárka, Komády Zsófia, Péter Eszter, Szekeres Napsugár, Tóth Mira Kincső. Edző: Czigány Judit

2020. február 14. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG