Híreink

Ha nyár, akkor strandröplabda!

Ha nyár, akkor strandröplabda!

2021. június 25.

Szombaton az első fordulóját rendezzük az idei Aquacity Strandröplabda Bajnokságnak, melyre a hagyományokhoz híven három kategóriában fogadtuk a nevezéseket. 

Jól bevált recepten ne változtass, ez a gondolat mozgatta a szervezőket az Aquacity Strandröplabda bajnokság megszervezésekor. Horváth Richárd szerint, már mindenkik nagyon vágyott arra, hogy kiszabadulhasson a korlátok közül és hódolhasson kedvenc időtöltésének, mint például a strandröplabdának. 

-Ahogy azt már minden évben megszokhattuk, nincs leállás, szinte szünet nélkül térünk át a teremből a homokra, ahol tovább folytatódnak az edzések, táborok és nem utolsó sorban a strandröplabda versenyek is. Nagyon fontos megjegyeznem, hogy szinte két külön sportágról beszélünk annak ellenére, hogy az alapok mindkettőnél azonosak. Ezért is igyekszünk már az utánpótlás korúaknál megmutatni, de legfőképpen megszerettetni ezt a gyönyörű és látványos sportágat. Két turnusban szerveztünk tábort a fiataloknak, ahol a helyszín biztosításáról az AquaCity Zalaegerszeg gondoskodik, ahol a ZTE Röplabda Klub szakképzett edzői stábja gondoskodik arról, hogy minden résztvevő elsajátíthassa a strandröplabdázás elemeit mindamellett, hogy nagyon jól érezzék magukat és a már most is remek közösséget még szuperebbé varázsolja. - tájékoztatott Horváth Richárd. 

Az idei bajnokságnak az Aquacity homokos pályái szolgálnak helyszínül. A hagyományoknak megfelelően 3 fordulót szervezünk (06.26., 07.24., 08.14.) ahol női-, férfi- és vegyes páros kategóriákban mérhetik össze a résztvevők a tudásukat. A bajnokság utolsó fordulóját követően természetesen kihirdetjük a teljes szezon bajnokait is. Az első fordulóra hamar beteltek a helyek, így aki a helyszínen szeretne nevezni, az ne tegye. A küzdelmek szombaton 10 órától kezdődnek. 

2021. június 25. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG