Híreink

Győzelemmel zárta a szezont férfi együttesünk

Győzelemmel zárta a szezont férfi együttesünk

2022. április 26.

Az utolsó bajnoki mérkőzést ebben az idényben az örök rivális Szombathely otthonában játszottuk különösebb tét nélkül, hiszen az már korábban eldőlt, hogy idén érem nélkül maradunk.

SZOESE: ZTE RK 0:3 (18, 29, 19)  
Szombathely, 20 néző, JV.: Szabó, Kiss

ZTE RK: Simon L., Horváth R., Koós K., Légrádi Á., Németh P. csere. Major B. edző: Domokos Lajos és Markó Gábor

Higgadtan és pontosan szőttük támadásainkat a találkozó elején és 7:7-es állás után fokozatosan léptünk el ellenfelünktől, és szereztünk előnyt a folytatásra. A második szett már úgy tűnt, hogy elmegy, amikor a Szombathely álláshibát vétett.  Kihasználva a hazaiak zavarát szettlabdához jutottunk, amit még elsőre hárítottak a hazaiak, de újabb hibájukat már megbüntettük és megnyertük a szettet. 0:2. Az utolsó szettben a vasiak még egyszer megpróbáltak javítani helyzetükön, de 10:10 után megint több ponttal sikerült ellépnünk és második meccslabdát értékesítve sikerült megnyernünk az összecsapást. 

Domokos Lajos: Örülök, hogy jó szájízzel fejezzük be a bajnokságot! A fiúk felszabadultan, és ami lényegesebb, pontosan is játszottak. Tetszett, hogy a második szettben sem adták fel, amikor már szinte reménytelen volt a helyzetünk, így született ez a szép győzelem.

2022. április 26. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG