Híreink

Győzelemmel kezdtük a rájátszást

Győzelemmel kezdtük a rájátszást

2019. március 19.

Hosszú, két hónapos szünet után játszott újabb röplabda bajnoki mérkőzést férfi csapatunk, az NB II-es bajnokságban, immár a rájátszásban. A szünetben több játékos is szerzett kisebb-nagyobb sérüléseket, de ennek ellenére magabiztosan hozták a fiúk a mérkőzést. 

ZTE RK: Penta Gödöllő RC 3:0 (11, 22, 17)  

Zalaegerszeg, 80 néző, Jv: Szabó, Barabás

ZTE RK: Németh B., Horváth R., Gellén M., Göczi R., Lesznyik K., Gyenes Z., Légrádi Á. (liberó), csere: Molnár B., Kovács R., Kiss G., Pap J., edző: Domokos Lajos és Markó Gábor.

Az első pontokat a Gödöllő szerezte, de sokáig nem örülhettek a vendégek, mert Gőczi Roland remek nyitásaival 12:5-re módosítottuk az állást. Innentől fokozatosan szakítottuk le ellenfelünket és magabiztosan nyertük az első szettet. Saját pontot szinte nem is csinált a Gödöllő, inkább a hibáinkból tudtak némileg zárkózni. Talán túlságosan is megnyugtató volt a különbség, és a második szettben a Penta élt a lehetőséggel, tartotta a lépést csapatunkkal. Tény, hogy ezekben a percekben a délutáni napfény is a vendégeket támogatta kicsit. Az utolsó játszmára több változtatást is végrehajtottak edzőink, amik jól sikerültek. A mérkőzésen minden pályára lépő játékos biztosan oldotta meg feladatát, így mindössze 54 perc kellett a biztos hazai győzelemhez.

Domokos Lajos:- Nem tudtuk, hogy ennyi kihagyás után, hogy fog harapni a csapat. Szerencsére, a fiúk élvezték a játékot, és ehhez a Gödöllőben megfelelő partnert sodort az utunkba a sorsolás. Előnyünk tovább nőtt a nyugati csoport élén, így a hátralevő mérkőzésektől függetlenül, országos szinten az első háromban végzünk. 

A ZTE RK legközelebb március 30-án fogadja a DSE Röplabda Akadémia csapatát. 

2019. március 18. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG