Híreink

Évzárót és éremátadót tartottunk

Évzárót és éremátadót tartottunk

2021. június 23.

Évzáró összejövetelt tartott Klubunk az Ostoros Károly Csarnokban, ahol az NB II.-es bajnokságot megnyerő férficsapat tagjai átvehették az aranyérmeket.

Férfi együttesünk veretlenül nyerte meg az NB II. Nyugati csoportját. Az ünnepélyes éremátadón és a klub évzáróján szülők, játékosok, edzők és vezetők vettek részt, közel ötvenen. Dala Bernadett, az egyesületünk elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, röviden összefoglalva az elmúlt időszak eseményeit. Emlékeztetett, hogy az elmúlt egy év mindannyiunk életében változást hozott. „Márciusban elveszítettük a klub alapítóját és elnökét, Merth Attilát. A felnőttcsapat bajnoki elsősége méltó tisztelgés az emléke előtt” – fogalmazott az elnökünk.

Elhangzott: a ZTE RK utánpótlásbázisa egyre nő, és ez lehetővé teszi, hogy újabb csapatokat szerepeltessenek a nemzeti bajnokságokban. Az egyesület fennállása óta először ősztől női NB II.-es csapatot indítanak, és strandröplabda-szakosztállyal bővülnek.

Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében néhány gondolattal az alapítóra, Merth Attilára emlékezett, és örömét fejezte ki, hogy a klub fejlődésének lendülete nem tört meg.

Ludvig Zsolt, a Magyar Röplabdaszövetség főtitkára elmondta: a portág a tavalyi évhez képest jobb helyzetben van, hiszen most a csapatok egy lezárt szezont tudhatnak magunk mögött. Dicsérte az új csarnokot, és gratulált a csapatunk remek teljesítményéhez.

Az ünnepélyes éremátadás után a résztvevők vegyes csapatokat alkotva, vidám hangulatú mérkőzésekkel zárták le a napot és a szezont.

2021. június 23. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG