Híreink

Érdemes volt Győrbe utazni!

Érdemes volt Győrbe utazni!

2023. március 09.

Az U17-es leány csapat március első hétvégéjén Győrben, a Széchényi Egyetemen mérte össze erejét a szombathelyi és a hazai csapattal.

Az első mérkőzést a mumusnak számító szombathelyi csapattal játszották a lányok. A kezdés kicsit nehezen ment, hiszem még nem hangolódtak rá a játékra. A szoros küzdelemből nem ők jöttek ki nyertesként. A következő ütközetet szép labdamenetek és nyugodt játék jellemezte, amelynek meg is lett az eredménye. Bár az utolsó labdamenetben megsérült a csapat feladója, a játszmát lezáró pontot sikerült kiharcolnia. A sajnálatos eset miatt újra kellett gondolni a csapat felépítését, a kispadról beszálló játékos gyorsan fel tudta venni a játék ritmusát. A pontot az i-re a lányoknak a szerencsétlenség ellenére is sikerült feltenni.

SZOSI – ZTE RK 1:2 (26:24, 20:25, 16:25)

A második kihívást a győri csapat jelentette, ahol feladóváltoztatással kellett folytatni a játékot. Ennek következtében be kellett áldozni a liberót. Az első szettben szépen és nyugodtan indítottak a lányok, így boldogan sétáltak át a másik pályára egy győzelemmel a zsebükben. Sajnos a második játszma lehervasztotta a zalaegerszegi lányok arcáról a mosolyt, hiszen nem tudták felvenni az ellenféllel a versenyt, akik játszi könnyedséggel szerezték pontjaikat. A harmadik szettben a két csapat nyugodtan kezdte a játékot, de egy idő után fejetlenség és érzelmi hullámzás jellemezte a csapatot. Ennek ellenére a lányok győztesen jöttek le a pályáról.

UNI GYŐR-SZESE – ZTE RK 1:2 (17:25, 25:18, 21:25)

A csapat tagjai: Balogh Eszter Hanna, Barabás Dorina, Jankovics Lucia, Juhász Nikoletta, Lázár Emma, Tomasovszky Lili, Tóth Míra Kincső, Vass Petra Krisztina, Vitkovics Vanda
Edző: Czigány Judit

A beszámolót írta: Altinger Laura

2023. március 8. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG