Híreink

Elkezdte a szezont női csapatunk is

Elkezdte a szezont női csapatunk is

2019. november 15.

Elkezdte a ZTE RK női csapata a Dunántúl Bajnokságot, melyet a tavalyi évben veretlenül megnyert.

Csapatunknak két szombathelyi együttes volt az ellenféle az első fordulóban, melyeket az Ostoros csarnokban fogadtuk. Az első meccset a Szombathely A csapatával játszották a lányok. Mivel nem volt felkészülési mérkőzésünk, igy ez a meccs volt az első, amit játszottak. Látszott a csapaton hogy hiányozott a meccsrutin. Az első játszmában nem is tudtak annyira koncentrálni a lányok és szinte mindenki a helyét kereste a pályán. Így a Szombathely nyert 25:10-re. A második szettben valamelyest összekapták magukat a lányok, igy küzdelmesen, hajtva vesztették el a második játszmát 25:18-ra. Következett a harmadik szett, ahol a lányok nagyot küzdöttek és a végjátékban is nagyon figyeltek, igy ezt sikerült hozni 27:25-re. Úgy nézett ki magára talál a csapat, de sajnos nem igy történt, több nyitáshiba és fogadás is elment, igy a Szombathely nyert 25:12-re és a mérkőzést, mondjuk ki nyugodtan, megérdemelten 3:1-re. 

SZOESE A- ZTE RK 3:1 (-10, -18, 25, -12)

Következett a Szombathely B csapata elleni játék, amely nem okozott nehézséget a csapatnak. Tomanóczy Tibor a cseréket játszatta és igy is sikerült a csapatnak simán nyerni 3:0-ra.

ZTE RK- SZOESE B 3:0 (12, 15, 15) 

Tomanóczy Tibor: - Sajnos nem tudtunk teljes csapattal kiállni, hiányzott négy meghatározó játékosom, igy nem tudtuk kellően felvenni a harcot a Szombathely A csapatával. Sajnos több nyitási és nyitásfogadási hibát vétettünk, ami kihatott az eredményre. Nincs időnk keseregni, tovább kell dolgozni.

A Mérkőzésen az alábbi játékosok szerepeltek: Penzer Lili, Pete Vanda, Péter Eszter, Lukács Anita, Salczmann Szilvia, Kristály Kriszta, Farkas Fanni, Donáci Klaudia, Balassa Blanka, Bedő Fruzsina, Dala Bernadett.

A Következő forduló időpontja november 30-a, ahol a Sopron és a Szombathely B csapata lesz az ellenfelünk.

2019. november 14. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG