Híreink

Elkezdik a lányok is!

Elkezdik a lányok is!

2018. november 17.

 Vasárnap kezdődik a Női Röplabda Dunántúl Bajnokság, ahol nagy tervekkel indul a felnőtt női csapatunk. A szombathelyi kezdésről győzelmekkel szeretnénk hazatérni. Az esélyekről a csapat edzője Tomanóczy Tibor beszélt:

- A 2 szombathelyi, 3 győri csapat mellett a mi szeretnék megszerezni az első helyet a bajnokság végén. A középiskola befejezése miatt többen eltávoztak a csapattól továbbtanulásuk miatt. De jöttek új játékosok is, így mondhatnám erősödött is a játékosállomány. Ha minden mérkőzésen a legjobb csapattal tudunk kiállni, akkor, elérhetjük a kitűzött célt. Elégedett vagyok az eddig elvégzett munkával. A lányok becsülettel elvégezték a feladatokat, így én is bízom abban, hogy a célunk elérhető lesz. 

A játékoskeret: Kristály Kriszta, Gál Juci, Horváth Alice, Horváth Mónika, Kovács Klaudia, Bedő Fruzsina, Büki Boglárka, Domokos Fanni, Salczmann Szilvia, Csizma Szilvia, Pete Vanda, Lukács Anita, Szalai Vivien, Kosztin Rebeka, Farkas Fanni, Gerencsér Nikolett, Hegyi Franciska, Penzer Lili.

Ezzel párhuzamosan Kecskeméten folytatja további szereplését az ZTE Női U 19 csapata is. Két mérkőzés a MAFC ellen és a Veszprém ellen. Sajnos Pete Vanda sérülés miatt nem tarthat a csapattal, de így is legalább egy győzelmet vár a vezetőség.

Hajrá lányok!

2018. november 17. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG