Híreink

Elhoztunk egy játszmát Kaposvárról

Elhoztunk egy játszmát Kaposvárról

2019. január 06.

A karácsonyi szünet után a 12. fordulóval folytatódott az NB II-es férfi bajnokság. Ahhoz a Kaposvárhoz látogattunk, akik eddig még szettet sem veszítettek hazai pályán. Nekünk sikerült elhozni egyet!

FINO KAPOSVÁR: ZTE RK 3:1 (-20, -18, 25, -19) 
Kaposvár, Egyetemi Sportcsarnok. Jv: Őri, Sántosi

ZTE RK: Németh B., Göczi R., Horváth R., Koós K., Molnár B., Lesznyik K., Gyenes Z. (liberó), Légrádi Á. (liberó), csere: Gellén M., Kovács R., Markó G., Pap J.,edző: Domokos Lajos

Az első játszmában a hazai csapat jól használta ki a gyengébb nyitásfogadásainkat. Nem tudtuk a nyitás jogát azonnal visszavenni, ami 1, vagy 2 plusz pontot jelentett a Kaposvárnak egyes állásokban. A hazaiak egyébként az egész mérkőzés folyamán nagyon veszélyesen nyitottak, idő kellett a megszokásukhoz. A második szettben is 17:15-ös hazai vezetés után produkáltunk egy rossz szériát, ami a játszma elvesztéséhez vezetett. A harmadik játszma közepén 17:13-as FINO vezetésnél a hazaiaknak volt egy érthetetlen megtorpanásuk, amit jó sáncokkal, és pontos támadásokkal ki is használtunk és fordítottunk 21:19-re. Hazai időkérés után mérkőzéslabdához jutott a FINO, de nem tudta kihasználni a lehetőséget. Kettő mérkőzéslabdát hárítva hoztuk ezt a játszmát. A negyedik szettben is partiban voltunk 19:17-ig. Sajnos jött a szokásos forgatókönyv, és azok a jól helyezett nyitások már lezárták a mérkőzést.

Domokos Lajos: - Annak ellenére, hogy a Kaposvár nyert, nincsenek rossz érzéseim. Nyitásban fölénk nőttek, de szerintem ők hetente annyit gyakorolják, ami nekünk az egész edzésidőnk. Amit az utolsó edzésen megfogadtunk, hogy játszmát, vagy játszmákat hozunk el a FINO-tól, azt sikerült megcsinálnunk. Ez ebben a bajnoki idényben egyedül nekünk adatott meg mind itthon, mind idegenben. Büszke vagyok az egész csapatra, hiszen meccslabdáról tudtak játszmát nyerni Kaposváron, és ez biztos, hogy emlékezetes marad!

Szép volt fiúk!

2019. január 6. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG