Híreink

Dunaújvárosban is győzni tudtak a fiúk

Dunaújvárosban is győzni tudtak a fiúk

2018. december 04.

A tízedik mérkőzését játszotta férfi csapatunk a röplabdabajnokság második vonalában. Az fiúknak nem okozott gondot az újabb idegenbeli győzelem megszerzése.

DUNAÚJVÁROS RÖAK: ZTE RK 1:3 (-18, 16, 17, 21)

ZTE RK: Gyenes Z., Göczi R., Kiss G., Koós K., Molnár B., Lesznyik K., Légrádi Á. (liberó) csere: Gellén M., Kovács R., Markó G., Németh B., Pap J.,edző: Domokos Lajos és Markó Gábor

Habár volt ideje a mérkőzés előtt a bemelegítésre a csapatnak, mégis nehezen lendültek játékba a fiúk. A nagy belmagasságú terem elég hűvös volt. A játszma első felében még vezetettünk 9:8-ra, majd a hazaiak produkáltak egy 5 pontos szériát, ami hatalmas lökést adott nekik, és negyed óra alatt nyerték az első szettet. A második játszmában méltó választ adott az csapat, és szinte hasonló módon egyenlített. A játék közben észrevettük, hogy a húzott nyitásokat elég pontatlanul fogadják a hazaiak. Ezt kihasználva a harmadik szettet is biztosan nyertük 25:17-re. A negyedik szettben a feladónk fáradni kezdett, ami a pontatlan feladásokban és támadásokban jelentkezett. A Dunaújváros szinte végig 1-2 ponttal előttünk járt. 21:21-nél értük be a hazaiakat. Időt kért a házigazda csapat, de Koós Krisztiánt ez nem zavarta meg, jó nyitásaival játszmalabdához jutatta a csapatot. Az újabb hazai időkérésre egy ász értékű nyitás volt a válasz, ami le is zárta a mérkőzést.

Domokos Lajos:- Nehezen lendültünk játékba, de szerencsére a csapatot az első elvesztett játszma inkább feltüzelte. Mindenki megtette a tőle telhetőt, és ahol kellett segített a társának. Nem szoktam senkit kiemelni, de most meg kell említenem Koós Krisztiánt, akinek a végén nem remegett a keze, és 5 nyitásával tudtuk hozni a 3 pontot.

hazafelé még a busz is megállt!

Csapatunk december 8-án, szombaton a székesfehérvári Felsővárosi Fésüs RAF csapatát fogadja 16 órától.

2018. december 4. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG