Híreink

Dobogósok lettünk!

Dobogósok lettünk!

2022. június 11.

Tatán rendezték meg a dr. Kotsics Attiláné U15-ös OGYB döntőjét. Négy csapat küzdött a dobogós helyekért. A célunk az éremszerzés volt.

Az első mérkőzést a jó erőből álló NYBRSE (Gyenesdiás) csapatával játszottuk. Hatalmas küzdelmet, színvonalas játékot hozott az első szett, amelyet minimális különbséggel a gyenesiek nyertek. A második játszmában mintha kicserélték volna a csapatunkat. Amit lehetett elrontottunk. Nem segített az időkérés, a higgadt tanácsadás sem. A végére el is kedvetlenedtek a lányok, így nem csoda, hogy nagyon megvertek bennünket. A harmadik játszmát megnyugtató játékkal elhoztuk.

NYBRSE - ZTE 2:1 (25:23; 25:7; 22:25)

A második mérkőzésen a házigazda, bajnokesélyes ÉDRA-Tata csapatával játszottuk. Az első két játszmát - bár tisztességgel küzdöttünk - a tatai lányok magabiztosan nyerték. A harmadik szettben az ellenfél főleg a második sorát szerepeltette, így több lehetőségünk volt a pontszerzésre, szép játékkal nyertünk is.

ÉDRA-Tata - ZTE 2:1 (25:19; 25:13; 19:25)

Az utolsó mérkőzést Sümeg-Dabronc Sárga csapatával játszottuk.

A képlet egyszerű volt. Ha nyerünk, a harmadik helyen végzünk. Ellenkező esetben 4. helyezettek leszünk. Ennek megfelelően kezdtük a mérkőzést. Hatalmas szívvel, csúszva–mászva küzdöttünk és minimális különbséggel nyertünk is. A második játszmában nem tudtunk dominálni, a feljavult ellenfél biztosan nyert. Az utolsó szetten múlott minden. Csapatunk jól viselte ezt a lélektani terhet, a nap legjobb teljesítményét nyújtva győzött.

ZTE-Sümeg 2:1 (26:24; 20:25; 25:16)

Összegezve: 33 csapat indult ebben a csoportban mi összesen 4 vereséget szenvedve az előkelő 3. helyen végeztünk. Ezzel a teljesítménnyel minden várakozást felülmúltunk.

A csapat tagjai: Balogh Eszter Hanna, Barabás Dorina, Dala Ramóna, Hermán Krisztina, Lázár Emma, Sulyok Dorka Eszter, Szűcs Anna, Tóth Gréta, Vizsi Virág
Edző: Czigány Judit

2022. június 11. ZTE RK

 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG