Híreink

Csoportelsők lettünk

Csoportelsők lettünk

2022. november 15.

November első vasárnapján, Nemesvámoson rendezték meg a Szalayné Sebők Éva U17 Országos Bajnokság alapszakaszának második fordulóját.

Az első meccset a Szombathely csapatával kezdtük, akiktől az előző fordulóban vereséget szenvedtünk. Most különös odafigyeléssel álltunk a pályára. Az első szettben még látszódott a kezdeti izgalom, de pontos érintésekkel és összeszedett játékkal sikerült győznünk.

ZTE RK – SZOSI 3:0 (25:23; 25:13; 25:8)

Második mérkőzésen a Veszprém csapata volt az ellenfél. A lányok koncentrált játékkal magabiztos győzelmet arattak.

Veszprém RK – ZTE RK 0:3 (25:16, 25:10, 25:13)

A forduló záró mérkőzését Balatonfüred ellen vívtuk. A lányok a két győzelem után „kicsit jóllakottá” váltak, ennek következtében játékuk kevésbé volt éles,  AZ előző fordulóban aratott győzelem emléke még élt a lányokban, ezért kevésbé odafigyelve játszottak. Ennek egyenes következménye volt a kiélezett végjáték, és a minimális 2 pontos siker. A második játszmában kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség. A harmadik játszmában a győzelem tudatában a lányok nagyon hullámzóan teljesítettek, a jó megoldásokat több rossz követte, így a becsülettel küdő fürediek megérdemelten nyertek.

Szent Benedek RA Sárga – ZTE RK 1:2 (24:26, 12:25; 25:23)

A záró kört három győzelemmel zártuk, amely a Szombathelyt megelőzve csoportelsőként végeztünk.

A csapat tagjai: Balogh Eszter Hanna, Barabás Dorina, Hermán Krisztina, Juhász Nikoletta, Lázár Emma, Tomasovszky Lili Anna, Tóth Míra Kincső, Vass Petra Krisztina, Vitkovics Vanda

Edző: Czigány Judit

2022. november 15. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG